Louise Bolton, Michael Flinck

Usch vad jag är irriterad på bredbandsbolaget. igen! Nu strular min telefon så när jag försöker ringa någon kommer jag bara till dem, bredbandsbolaget alltså. oavsett numret jag slår. Detta kommer ta cirka 8 dagar att fixa. Fuck! Nu går det att ringa hit så det är ju alltid något men, ändå liksom. Teknikstrul är så galet irriterande. Eftersom min telefon ändå ringde upp dem av sig självt istället för mina föräldrar som jag egentligen försökte få tag på så väntade jag kvar för att prata med support. Killen som svarade gjorde då en omstart och eftersom jag har ip-telefoni startades även mitt modem om så inlägget jag nästan skrivit klart här försvann. Morr!

Det jag skrev om förut, innan teknikstrulet satte fälleben var om gårdagskvällen. Om att det blev en rolig kväll och om att jag tänkt lägga in fler bilder sen men att jag ger er några att fnissa åt så länge. Jag vet i alla fall att jag och Rebecca gapskrattade när jag visade henne vem jag kom på att jag var lik igår. Jag lät håret vara lockigt, dvs jag fönade inte det utan lät det självtorka och sen provade jag kläder till förbannelse. Eftersom det var(och är) jättejättevarmt i min lägenhet om dagarna och kvällarna så blev det till slut något svalt. Ett leopardfläckigt linne och jeans. Jeans är kanske inte så svalt men linnet är det. Jag tyckte jag liknade någon och kom på vem det var. Michael Bolton! När han är utklädd till Erin Brockowitch i Jack Sparrow-videon. Jag gick runt och kände mig ganska white trash hela kvällen och det där linnet lär jag nog bara ha under kostym framöver. Jag är definitivt över min leopardperiod.

Här är han! Och leopard har han på sig. Håret, mönstret. Det är ju jag!
Louise Flinck?
Michael Bolton? (tycker jag fick till minen ganska bra här, det var svårt att tänka sig in i rollen som creepy man i peruk)
Första look-alike bilden tog Becca men vi skrattade så mycket att det mest ser ut som om jag är packad och fick inte till den där slajmiga minen så bra.

Nu ska jag bota huvudvärken med vatten, spikmatta och en ipren. Puss så länge

Kolla mer

10 comments

 1. Ha ha du är så härlig. Å ditt hår är fantastiskt.
  Så klart måste vi få skratta, vara glada, festa.
  Jag längtar efter min resa. Det hindrar inte att jag fortf känner med alla som dog, överlevde och sörjer i Norge.
  Båda sidor får finnas. Kram

  1. pastasson: Tack fina du! Ja längta efter resan och njut av den när du väl är där. hedra minnet kan man göra på så många olika sätt. Att jag var ute med en av mina närmaste vänner och festade betyder ju inte att jag inte har empati. Den tysta minuten idag var ett fint sätt att visa det på men mitt, ditt och andras liv rullar ju på. Kan du inte packa ner mig också i väskan så tar vi en paraplydrink som Kostas serverar 😀 Kram

 2. Har du fortfarande vanlig telefon?? why?? jag kör alltid via Skype, är helt gratis och fungerar jämt!

 3. Haha, vilken rolig jämförelse! Men du var ju jättesnygg i leopardmönster – sluta inte använda det för guds skull!
  Skoj att kvällen var lyckad!

  1. Hanna: mja…jag låter leoparden vila lite i alla fall. haha. Men tack för komplimangen gulliga du 😀

 4. Hahahahahahahahaha Jag skrattar lika mycket idag!!!

  Tack för igår älskade du! Puzz

  1. Becca: hehehe, det är lite läskigt att känna igen sig själv i Michael bolton kan jag berätta 😉 Tack själv going. Pussar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.