Loreens konstiga dans.

Godkväll vänner. Jag lovade ju bilder från pressvisningar idag men jag har inte hunnit redigera dem än, dvs minskar ner dem så de inte blir så tungladdade samt ibland ändrar lite i kontraster om bilden är väldigt ljus eller mörk. Jag hade även tänkt tipsa om några presenttips inför mors dag men det blir imorgon(fredag).

Ikväll har jag istället kollat Eurovison delfinal nr 2. Loreen gick ju såklart vidare men som jag skrev på facebook och väntade mig nästan att bli stenad för det, är att jag tycker att dansen ser inte klok ut. Vad sysslar hon med? Nu tycker folk att men hon är så mystisk och cool och dansen är också det. Ehm…nä. Hon kanske är det, jag har ingen åsikt där men dansen-nej. Hade det varit en deltagare från Moldavien som dansat så hade svenskarna skrattat ihjäl sig. Min egen favorit i hela tävlingen är England med Engelbert Humperdinck.

Nu ska denna sova en sväng och hålla tummarna för att alla röda knottror som täcker stora delar av min kropp ska försvinna tills imorgon. Jag känner mig grymt ofräsch när jag är både fet, blek och nu dessutom rödknottrig. Jag vet inte varför jag fått detta men jag har petat i mig en allergitablett och hoppas på det bästa. I och med knottrorna har jag helst något som täcker armarna på mig. Tröjor och långärmade blusar får det bli tills skiten försvinner.

De här två från HM gillar jag. Sportiga, casual samt invängda på de rätta ställena.

Idag köpte jag den här på HM plusavdelningen, kostar 149:-. Den är sval och skön. Och täcker knottereländena. Men jag är ju lite hit och dit med prickigt så vi får se om jag behåller när jag provat igen. Drog bara på den ute i butiken lite snabbt idag. Jag blev distraherad av att HM bossen Karl Johan Persson gick omkring i affären och antecknade och pratade i telefon. Jag mötte honom senare på Gina Tricot också. Uppköp på g eller bara prisjämförelser?

Sov sött. Eller godmorgon..beroende på när ni läser 🙂 Kram /Louise

Kolla mer

14 comments

 1. Godmorgon ! Jag håller med dig om Loreens konstiga dans och ALLA jag pratar med tycker den är sååå bra. Jag skämdes när jag tittade på den, vet inte vad hon håller på med och håret som hänger över ansiktet…..näe tacka vetja Danny, han hade jag hellre sett där. Tack för en bra blogg och trevlig helg!!Kram Lena från Norrköping

  1. Lena: Ja det känns nästan som om man åker på en propp om man inte äääälskar Loreen. Folk spänner läpparna och får något mörkt i blicken. Så du gillar inte Loreen du? Gah! då har du inte förstått något om musik! Ungefär så.

 2. Men det är ju konst, ingen dans! hon är fantastiskt konstnärlig och visst är det i harmoni med låten. Hon är grym Loreen, en riktig artist med känsla och ingen ”produkt” som dansar sterotypt där alla stegen sitter perfekt men är så trist inövat. Jag anser att Danny är totalt överskattad, han har sångröst men gör allt så steriotypt att det blir trist och förutsägbart!

  1. Helene: Fast…Eurovision..varför ska det vara konstnärligt och svårt där? Om det är i någon tävling jag vill ha det lättsamt och tillgängligt är det just där. Men det är ju jag det. Smaken är ju olika hos oss alla tack och lov. Det vore trist annars.

 3. Håller helt med. Jag får lite Kejsarens nya kläder-känsla när jag ser henne. Pretto och extremt publikfrånvänt. Men hon kan sjunga.

 4. Håller med dig med dansen, hon är för söt för hammertime/krabbdans i sidled. Sen, kolla så att inte knottrorna är vägglössbett!

  1. anna: hua! Det var det första mamma sa..”du har kanske loppor?”. Jag har undersökt sängen men ser inget där med blotta ögat och vägglöss borde man väl se. Tror inte bett ser ut såhär iofs. Får jag hoppas för fy så äckligt om det vore vägglös.

 5. Har glömt att tacka dig för tipset om blå halsbandet från Indiska, det kom till mig idag, jättefint! TACK!

  Ha en fin kväll!

 6. Aldrig skrivit här,men visst tusan behöver inte alla gilla samma sorts musik el artist! Har följt ESC i många år,och brukar falla för det jag tycker är annorlunda! Artister,och musik som sticker ut! Hennes dans är lika inövat som allt annat,hon är inte först med det hela heller,dansen som hon har! Jag tycker att det finns bättre låtar än Sveriges,och bra framträdanden! Men hon sticker ut iaf,och man dansar bra till den! Läste någonstans,att dansen påminner om lilla Mowgli i djungelboken,han är ju charmig! Förra året sa jag att Azerbeijan vinner,och Italien kommer 2a! Jag gillar Nina Zilli jättemycket,älskar riktig musik.Och Tantvarning,ingen naiv musik där inte,vilket framträdande! England är bra!! Kram!!

  1. Tanja: Ja hon vann trots dansen och det är ju jättekul för alla fans skull 🙂 Humperdincks framförande var tyvärr inte det bästa men skit samma, jag lyssnar vidare på honom ändå. Kram

 7. Det var väntat,men vad man tror är en sak,tycker en annan! Kul för henne,men personligen tycker jag ändå att ESC var inte dålig/låg kvalitet i år. Så många bra låtar,och jag lyssnar på låtar sen ESC startade till idag! England,har ju en 50-60 tals skön stil. Jag skall också njuta av mina favoriter. Bra blogg,iaf. Fina kläder,klänningen sitter bra,den svarta med blommor om jag minnns rätt. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.