Lördag i Lerberget

Igår blev det som ni kanske märkte inget bloggande för min del. Det var frukost, sedan dusch och fix innan jag och mamma stack iväg till Netto en sväng. Jag tycker det är så roligt att gå och kolla bland alla saker där på Netto, alltid hittar jag något fynd. Dock inte igår. Får ta en ny raid i veckan 🙂 Sedan hem igen för att hämta pappa innan vi drog ner till Höganäs (Lerberget) för släktkalas. Min kusin och tillika gudson David som pluggar i Stockholm ska åka iväg till Usa ett år för att läsa på universitet där. Så föräldrarna ordnade lite hejdå-fest för honom. Det var massor av god mat, vin, kubb, plockepinn och roliga samtal.

hamnen Eftersom vi var tidiga tog vi en sväng nerom hamnen i Lerberget. Mulet men förvånsvärt varmt.

kubb Efter maten blev det kubb. Mitt lag vann såklart båda omgångarna , hehe.

solblink Och så! Molnen skingrades och det blev superfint väder. Så jäkla gött! Att få till en bild med solen i nyllet utan att skrynkla ihop hela ansiktet är däremot lite trixigare 😉

plockepinn Det blev även en omgång jätte-plockepinn. Svårt som tusan vill jag lova. Men kul.

gladisol Allt som allt hade jag en jättetrevlig kväll hos moster med familj. Tack tack.

Det var min lördag det, hoppas att ni också hade en fin helg. Puss o kram /Louise

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.