Loppis och bröllopsdag

I lördags var det dags för Loppis. Jag hade hyrt ett bord plus plats för klädstång för att eventuellt sälja av lite saker. Jag har aldrig stått och sålt på loppis förut, men någon gång ska ju vara den första.

Jag stod bredvid Jessica som sålde smycken. Och ja, jag köpte mig ett halsband från Våga. Har det på bilden men man ser ju inte själva hänget. Visar det sen.

Själv hade jag lite av varje, men kläderna sålde sketadåligt. En jacka behöll jag och det jag inte sålde skänkte jag till välgörenhet.

Jag hade väskor, skor, smycken, sjalar och annat grejs också. Skor och väskor sålde jag flest av. Jag fick väl in cirka 720 kronor tror jag. Minus 150:- för hyran då. Så jag gick i alla fall plus. Men jag är lite besviken på marknadsföringen av loppisen, plus att bordet jag fick var pyttelitet. Folk fick olika storlek på borden sågs jag, och en del hade betydligt större. Riktigt kasst faktiskt. Så jag får se om jag gör om det här faktiskt. Då får det vara bättre med annonser och större bord eller billigare hyra (stången står man ju själv för).

Jag fick en nalle. Tack Marie <3

I går hade de här två (mamma och pappa alltså, det kanske inte är helt lätt att se bakom den tjusiga 70-tals stilen) bröllopsdag. 45 år har de varit gifta (men ihop över 50..typ 52 eller nåt) och jag låg i magen på bilden så det är enkelt att hålla reda på antal år 🙂 Detta firades med trerätters som mamma gjort. Jag glömde fota men det var gott!

Innan maten fick jag en irish coffe som jag hade önskat mig. Gött efter en dags stående på loppisen, smått bakis dessutom 😛

De bästa sakerna har jag sparat till bloppis, för att sälja på loppis innebär att folk inte vill betala utan helt ha betalt på köpet i vissa fall. Det tillhör att pruta men en del är så jäkla otrevliga att jag inte gick med på det, och andra fick pruta på. Men som sagt, jag kör en bloppis nu i veckan tänkte jag.

Puss på er.

Kolla mer

2 comments

  1. Ja en del på loppis förväntar sig mer eller mindre gratis. Upplevt samma på shpook appen. Sålde ett par oanvända Ecco skor för 200kr. Kostade 1000kr mer i affären ändå kom folk med bud som 50kr.
    Nej Tradera funkar bättre tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.