Lola Ramona på Campadre

Godkväll söta ni

Vad kul att ni nappat på frågestunden, det hade känts skitjobbigt om ingen hade en enda liten fråga 😉 Jag svarar när det kommit tillräckligt många. Och om det kommer fler sedan så svarar jag såklart på dem också i ett annat inlägg.

Men nu blir det lite Campadre tips. Det var ganska längesedan nu som jag hittade en kampanj jag verkligen varit nyfiken på men nu så! Eller imorgon snarare. Då börjar Lola Ramona kampanjen. Skor som är söta som karameller och som ger mig ha-begär. Jag ska kolla in på kampanjen när de kör igång kl 7. Jag vet såklart inte vilka skor som kommer med men här är några önskemål. Sen är det bara att hålla tummarna.

Som en engelsk konfekt. Urfint till en enkel stilren klänning, då kan man dra på med skorna utan att det blir clownigt.
Vill man så finns de med högre klack också. Här i svart.
Zebrarandiga skor lyfter vilken outfit som helst.
T-slejfmodellen är så snygg! Och färgerna - det är som att ha en regnbåge på fötterna.
Jag önskar jag vore bättre på att gå i hög klack än vad jag är. De här är ju hur söta som helst.
Röda kängor piggar upp vilken grå novemberdag som helst.

Nu vet jag som sagt inte alls vilka skor som är med på kampanjen men de här finns på www.brandos.se.

 

Kolla mer

6 comments

    1. pastasson: ja man blir så suuugen. Det kliade i klickfingret på mig att beställa hem de svarta med randig klack idag. Har lite tipspengar på campadre men har ju tänkt köpa en väska. Om det nu kommer någon. Gah! Svåra beslut. Puss

  1. Jag vill också ha allihop! Synd bara att jag är ”allergisk” mot skoskav och obekväma skor… Men de röda kängorna ser ju i alla fall ganska sköna ut 🙂

    1. Mari: ja visst vill man bara äga de där skorna? hehe. Tyvärr är inte de röda kängorna med på kampanjen :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.