Ljuvliga prylar och vänner

Idag har jag hängt med min vän Stina några timmar. Först gav vi oss ner till byn för att hämta hennes vinst i affären ”Present och dekor”. Där blev jag kär i massor av saker. Sedan drog vi till Familyhouse för att köpa strumpor. Jag lider av allvarlig strumptorka så jag köpte mig sex par plus två par trosor när jag ändå var där. Sedan åkte vi för att fika på Fröjd af Sverige. Inredningsbutiken slash fik och matställe här i Osby. Där blev det pasta och dessutom träffade jag på en massa vänner som råkade vara där samtidigt. Så himla kul!

När vi var mätta och belåtna övertalade jag Stina om att åka till Netto. Hon var lagom pigg på det men jag tycker det är så kul att gå där och botanisera bland billiga saker.

koppar - Kopia På Present och dekor har de bland annat märket Greengate och den porslinsserien är helt ljuvlig för den som gillar den romantiska stilen. Det gör jag.

prickmugg Prickiga muggar är ju en klassiker som alltid funkar.

pricksked - Kopia Skedarna – hur söta?

greengate - Kopia - Kopia De röda kopparna är också så otroligt fina. Jag har helt ärligt talat svårt att välja vilja jag tycker är finast.

lykta - Kopia Den här lyktan, den tänkte jag ta och köpa på måndag. Den jag har på soffbordet hemma har varit halvtrasig sedan första veckan då ett barn knockade den och några veckor sedan välte ett annat barn den så glaset håller på att rasa ut när jag öppnar luckan för att tända. Så en ny vore inte dumt och den här är inte farligt dyr med sina 249 kronor. Så jag tror jag ska ta lite julklappspengar och köpa den.

sang De har även en massa söta möbler till de söta kaninerna. Som här en säng.

sitter Och babysittern, så gullig!

halsband - Kopia - Kopia Jag fotade inte på Fröjd den här gången, det får jag göra en annan gång. Men de här halsbanden gillade jag. Speciellt det där färgglada. 399 kronor kostar de.

sockar På Netto hittade jag ännu fler strumpor. Ett tiopack för 45 kronor så jag slog till på det också. Så nu har jag 16 par nya strumpor. haha. Och trosorna då samt ett par termostrumpbyxor som jag inte vet om de passar än. Inte så spännande shopping idag med andra ord.

Nu ska jag vara lite sällskaplig och gå ut till mina föräldrar och mormor som sovit över här. Ha en fin kväll raringar!

Kolla mer

4 comments

  1. Åh så många fina saker, älskar Greengates porslin och mitt senaste köp blev faktiskt de översta muggarna i grått och vitt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.