Ljuva vita midsommarklänningar

Detta inlägg är reklam för Haléns och Indiska, och innehåller annonslänkar

Hej på er vänner. Jag har som ni märkt inte hunnit blogga på ett par dagar, det har varit aw med jobbet och lite annat som kommit emellan, men NU blir det lite modetips. Ett par klassiskt romantiska midsommarklänningar. Jag tänkte återkomma med lite fler midsomriga tips men just nu blir det dessa två (tre).

Vad sägs om den här i midsommar? Från Haléns. Den är ganska kort men strunt samma. Man får väl köra lite brun utan sol innan om man inte hunnit få äkta solbränna. Då gör det inte mig lika mycket om klänningen är kort. På rea nu dessutom. 159 kr istället för 399. Länk klänning

Lite virkad spets här och var är ju inte fel en romantisk kväll. Eller dag. Man MÅSTE ju inte bara ha den på midsommarafton.

Här också.

Smala axelband. Snyggast är nog en axelbandslös bh. Men strunt samma om det blir tre bh-band. Dock kan man ju köra på en beige eller vit istället för svart som jag råkade ha här.

Den här romantiska drömmen kommer från Indiska. Den är slut på nätet just nu men länk finns här om ni vill kolla mer info, eller om de får påfyllning kanske? 999:- kostar den. Länk Imani klänning

Den här kommer i sifferstorlekar så jag trodde inte att jag skulle kunna ha den men 44 funkade hyfsat ändå. Den kunde ju iofs ha varit lösare över armarna för den var den rätt tajt på mig.

Här ser ni längden på mig som är 166 cm hög och har stl 44 på mig.

Den här underklänningen har jag under den första vita för den är så genomskinlig. 199 kr. Länk linne

Nu är det ju finare med kransar av äkta blommor men för allergiker, lata eller de som bara tycker att en med låtsasblommor är snyggare så har Lindex flera varianter som knyts med band.

Den här gillade jag nog mest av de två. Och yes, bilderna blev lite suddiga men ni får kisa eller nåt 😛 Sedan finns ju såna här överallt som på Glitter, Ur & Penn, H&M och lite varstans.

Just Ur&Penn har dessutom 50% på sina kransar just nu (fri frakt dessutom). Här är några exempel:

Alla kransar kostar just nu 49 kr om jag förstått det rätt (98:- annars). Länk rosa krans

Vita rosor är ju alltid ljuvligt. Länk rosenkrans
Nu kostar den här också 49 kr Länk

Kram på er!

Kolla mer

3 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.