Ljusglimtar som är guld värda

Även om livet är ganska jobbigt just nu, så finns det ändå ljuspunkter. Som igår när min vän Stina kom på besök. Jag mötte henne på centralen och därifrån tog vi oss till ett fik. Nu blev det inget traditionellt bulle- och kaffeställe för jag hade spanat in ett vid Gustav Adolfs torg (”Gustav”rätt och slätt som Malmöfolket säger).

Nötter och bubbel för mig – latte och sötsak för Stina. Det är tur man kan välja.

Sen fick Stinas väska följa med genom snålblåst och regn bort till Triangeln för lite shopping. Eller titt snarare, för klänningen som jag ville köpa till halva priset och 20% på det inne på Lindex, ja den var inte nedsatt i butik, bara på nätet. Så lång näsa på mig där. Jäkligt irriterande. Det blev däremot ett skärp på H&M, men annars höll vi hårt i plånböckerna båda två.

Jag gillar att Malmö har många vackra gamla byggnader, med några fula ”lådiga” nybyggda undantag som till exempel konserthuset. Dyrt och fult. Nej tacka vet jag arkitekturen från förr.

Sen drog vi hem för vin och piff. Stina ville inte att jag ska lägga upp bilder med henne så därför bara mitt nylle. Det blev ingen utgång, vi höll oss hemma med film, prat och mys istället så tar vi galej i början av april istället.

Stina drog hem till Osby vid tretiden och efter det tog jag mig en liten tur till Lindex för att prova några nyheter. De kommer i ett annat inlägg.

Om vädret var pissigt igår och jag på bättre humör, så bytte vi idag. Jag var pissig och vädret bättre. Inte som i bakis, utan bara rent allmänt. Men jag är glad att jag fick mig en vän-pepp igår av Stina. Jag känner mig så lyckligt lottad att jag har vänner och kompisar.

Det var lite av min helg det. Hoppas ni mår bra och är peppade för en ny vecka imorgon. Kram!!

Kolla mer

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.