Livet i kappsäck

Hej vänner. Nu har jag packat för hemfärd imorgon. Eller hem och hem, jag har inget hem. Men till Stockholm snarare. Det blir tio dagar där uppe sen flyttar jag. Förmodligen blir det en mellanlandning i Osby eftersom det tar några veckor att få besked om lägenhet(ni som frågar, jag har alltså inget besked själv, än mindre att ge er).

Så vi får se. Det är mycket som är flytande just nu. Men det ska nog ordna upp sig vad det lider. Både med jobb och boende. Kärlek däremot suger. Jag träffar enbart killar som vill vara ”friends with benefits”. Det låter lite bättre än det svenska uttrycket…

Men kanske det ändras i Malmö? Eller en trevlig dansk? Eller så skaffar jag katt och är nöjd ändå. För det ÄR lite tradigt att leva ensam år ut och år in. Men att hälsas av en liten pälsboll vore ju kärlek bara det 🙂

Nu när jag kommer tillbaka till Stockholm blir det mer provrundor och sådär. Här nere har fokus mest legat på att söka jobb och bostad. Det är liksom prio. Men bloggandet har inte lagts ner, bara gått lite på sparlåga liksom. Men jag kommer tillbaka med full kraft, var så säkra.

Nu är det sovdags för denna här.
Puss och kram på er

 

Kolla mer

7 comments

  1. Hej! Har du testat att lägga ut annons på blocket att du söker bostad? Flera som jag känner har hittat bostad i andrahand tillsvidare. Hoppas det löser sig! 🙂

  2. Fullt förståeligt att bloggen blir uppdaterad lite mindre nu.
    Skånska män är väldigt trevliga så klart det kommer lösa sig på det planet också

  3. Ja nu löser det sig för dig! Övertygad om att både jobbet & kärleken väntar på dig söderöver. 🙂 Å du, skaffa en liten misse, det är väldigt mysigt med nån som väntar på en innanför dörren när en kommer hem. Finns många hemlösa katter att adoptera, det har jag gjort i höst och hon är så söt. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.