Lite svullen och himla ond

Min och vrist ser lagom snygg ut nu…Jag har lagt upp bild på Instagram och Fb och fått tips om att läkare borde titta på den. Kanske det, jag har bara inte vetat hur jag tar mig dit. Men det finns ju såklart taxi.

Jag får se hur jag gör. Och ja, jag har den lindad men tar av ibland för att låta cirkulationen komma igång när foten blir kall.

Well, det var bara det. Tack för alla fina och peppande kommentarer. Ni är bäst! ❤️❤️❤️

Kolla mer

16 comments

 1. Läkarbesök bums. Det blir inte bra av sig självt när det ser ut som på din bild. Lycka till med tillfrisknandet, men det lär bli först efter besöket hos VC.

 2. Vill även önska dig lycka till med kärleken. Men så länge den inte finns eller inte är riktigt bra så ta vara på dig själv. Både i kärlek och utan så är du viktigast.

 3. Jag såg ut så där i foten för något år sedan helt utan orsak (vaknade med svullnaden). Sjukvårdsupplysningen misstänkte blodpropp så vi åkte in direkt. Det var inte blodpropp tack och lov men de kunde inte säga vad det var istället. Jag blev rekommenderad högläge (jätteviktigt) och att smörja krämen Hirudoid – finns på apoteket och den tar ner svullnader och blåmärken.
  Kanske ett läkarbesök via mobilen hos tex Kry eller Doktor24 skulle kunna vara ett alternativ för att slippa belasta foten på väg dit och hem samt slippa taxikostnader?

 4. Tycker absolut du ska försöka ta dig tilk vårdcentral. Kan bli långdraget om du inte får hjälp.

  1. Tack för numret. Jag backade dock pga att jag förmodligen hade fått vänta en evighet ihop med studenter som ramlat i fyllan och villan…Den känns bättre nu, om än inte bra. Kram

 5. Absolut ska läkare titta på foten, själv gick jag med bruten fot i 2 dagar trodde den var stukad och det blev en komplicerad operation den. Ta en Űber och kolla den!

 6. Säkert uttänjt ledband! Högläge och bandage tillsammans med smärtstillande en tid! Och lycka till Louise!

 7. Nämen usch! Stackare det ser verkligen ont ut.
  Hoppas att det ljusnar för dig snart….vem vet…detta som händer/hänt kanske leder till nåt alldeles underbart!!?? Hoppas!! Kram Marita

 8. Säger samma som någon skrivit tidigare : ditt ledband i foten är nog rejält uttänjt, och på vårdcentralen gör de inte ett smack åt sådant. Kanske, möjligtvis du får en tid för röntgen för säkerhets skull, men långt ifrån säkert. Jag har själv mycket problem med mina ledband (och haft ända sedan 11-12 årsåldern), som vid 43 års ålder är så uttänjda att de är näst intill obefintliga. Vilket innebär att jag dras med sådana fötter som din på bilden, i tid och otid känns det som.

  Senast jag var hos läkare fick jag rådet att gå hem och äta receptfria Diklofenak, jag blev inte ens tillfrågad om jag behövde kryckor!!! Och Diklofenak tål inte min mage, vilket jag påpekade. Men att få utskrivet andra, starkare värktabletter på recept fanns inte på kartan. Ska poängtera att jag kunde inte stödja överhuvudtaget på foten, inte en sekund! Behövde alltså bli stödd när jag kom in till läkaren. Smärtan var obeskrivlig.

  Jag hoppas att din fot snart är bra igen med hjälp av vila, och när du inte behöver linda den mer föreslår jag ankelskydd som ger stöd men är lättare att hålla på med, än att linda. Det minskar ändå lite risken för att det upprepas, så investera i ett sådant! Jag har sådana på båda mina fötter, daglig. Håller tummarna för dig och foten!

  1. Hej Emma. Men fy så hemskt att ha såna fötter och otur som du. jag hoppas verkligen att min fot läker och att jag slipper sånt här igen, för det räcker gott med att knäna gör så ont att jag är gråtfärdig i tid och otid. Jag hoppas att dina fötter och leder håller sig på banan. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.