Lite planer för helgen och sådär

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

God fredag mina fina! Först några timmars jobb och sen är det helg igen, jäklar vad snabbt veckan gått alltså. Jag har inga specifika planer för helgen än, men förhoppningsvis händer det väl något kul. Kanske jag ser till att komma ut på banan igen och dejtar någon?

Det är väl dags att gå vidare efter ett år med S som har någon annan nu. Man kan ju börja med att dejta lite förutsättningslös bara för att det är trevligt. Så får jag se vart det leder. Helst till att känna det där pirret igen 🙂

Eller så träffar jag kanske en kompis för lite skönt häng bara. Inte dumt det heller.Eller kanske bio? Ja mina planer är inte spikade som ni förstår, haha.

Och så blir det att dra ihop kläder och accessoarer för en bloppis. Här ska rensas i helgen! Än vet jag inte hur det blir med nytt boende så det är en klump i magen faktiskt. Nästa vecka kommer nån tjej och hennes mamma för att titta på lägenheten jag bor i. Usch, det blir verkligt då när någon ev planerar att bo i MIN lya.

Det blir nog att kolla in lite nyheter för bloggen också. Som på Indiska som har 25% på allt för medlemmar i helgen med kod FALL25

Länk till INDISKA

Ni vet det jag sagt om att ha enfärgat över mönstrat för att liksom ”lugna” det hela. Eller om man har något som känns på gränsen till för kort, ja då fixar man det med en lång kofta och strumpbyxor. Det är det fina med hösten, att man kan köra lager på lager. Länk kofta.

Här är klänningen under koftan. Länk

En modell med gummiband i midjan. Fast midjan sitter ganska högt upp på mig, men det gör inget utan gör bara att den faller bra. Länk

Den finns i flera färgställningar, som den här med grönt. Länk

Den här klänningen är en sån som såg trist ut på galgen men som jag tyckte var jättefin när jag fick på den. Jag hittade inte den på nätet dock. Fler tips från Indiska i helgen tror jag.

Det var lite om helgen, några klädtips och sådär. Ha en fin fredag nu vänner.
Kram! ♥

 

Kolla mer

5 comments

  1. Hej! Jag är bjuden till äppelmarknaden i Kivik imorgon. Ska bli så trevligt att äta och dansa i Bures tält på hamnplanen i Kivik. Har du varit där?
    Trevlig helg!

  2. Hej, jag började använda micellärvatten för ett tag sedan eftersom jag tyckte det verkade smidigt. Fick helskumma eksem vid ena yttre ögonvrån och gick till hudläkare privat. Fick utskrivet en salva och sedan blev det bra, Tog dock fyra veckor. Slutade med micellärvattnet för det var det enda jag ändrat som jag tror kunde vara orsaken. Använder du det, kanske? Kram Helena Ps. Hoppas att det löser sig med boende och allt annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.