Lite info om förra och nästa bloppis

Gokväll kära ni . Nu har jag äntligen gjort klart med loppisen och även hittat de plagg jag inte visste vart jag hade. De var undanstädade på vinden inför visningen av lägenheten och så hade jag glömt. När jag letade först i källaren och sen på vinden passade jag på att ta med mig flera påsar kläder upp i lägenheten så jag ska fixa en ny bloppis imorgon hoppas jag. Vill ju fixa innan jag flyttar och det är snaaaart.

Det finns fortfarande plagg kvar som jag dessutom sänkt priset på. Nya jeans för 150 kr, tycker ni att det är för dyrt? och den sketasnygga rutiga kostymen från Kappahl som finns i butik nu för 1100 kr. Jag tror jag satt 500 sammanlagt för kavaj och byxor. Och den jättefina ”chaneljackan”. Är det mest klänningar ni vill köpa?

I nästa bloppis blir det en del jackor och kappor(bland annat), och där går ju frakten på en del pga skrymmande och tungt. Med skrymmande menas alltså att det inte går in i ett postinkast och kostar 18 kr extra. Så det är praktiskt om ni vill mötas upp, men givetvis skickar jag också.

Och just det, det var någon som ville köpa den svarta omlottblusen, men jag hittar inte ditt mail (kollar ju främst babloppis@gmail.com). Så hojta gärna till om du ser detta 🙂

Kram på er!

 

Kolla mer

4 comments

  1. Hej Louise! Nej, jag tycker absolut inte att det är dyrt med 150 kr för jeans. Däremot använder jag det aldrig, så är tyvärr inte spekulant på dem. Ser däremot fram emot då du skulle lägga ut jackor. ☺Kram!

  2. Du har väldigt fina priser tycker jag,skulle också gärna vilja köpa men tyvärr fel storlek för mig med.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.