Lite gnäll, lite klänning ikväll

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

Hej på er. Det blir ett kort inlägg kväll bara för jag är på rätt kasst humör. Det mycket beroende på den där jävla skitvärken i benen. Och att jag tar smärtstillande som inte hjälper nämnvärt, men som dödar min mage.

Att ha ont tär på humöret ska gudarna veta. Ville bara säga det. Och för att det inte bara ska bli ett gnällinlägg från sängen, så lägger jag med ett par bilder också.

Det här är en av klänningarna i påsarna på sängen. Den är från Cellbes och kanske lite stor, men eftersom den har band i midjan blev det bra ändå.

. Länk till klänningen här.
Jag har 52/54 här vilket var att ta i lite. Och lång modell. Finns även kortare kjol.

Mer bloggeri imorgon. Nu ska denna här byta till rena lakan, duscha och sen lägga mig.

Kram på er från gnällrumpan ❤️

Kolla mer

8 comments

 1. Så fort du äter anti inflammatoriska läkemedel, MÅSTE du äta Omeprazol 20 mg !!!
  Finns receptfria, men blir billigare med recept. Lova att du fixar det img.
  Det kan ta ett tag innan du får god effekt av vad du än har fått

  1. Att det är skönt med nytvättade lakan och att krypa ner nyduschad i dem är ju något man ser fram emot Har man inte resor, semestrar och annat att se fram emot får man njuta av det lilla. Är det urtråkigt att läsa den meningen, eller hur menar du?

 2. Jag har atros i båda mina knän. Förra sommaren hade jag så ont i det ena knät att jag gick med kryckor. Min sjukgymnast gav då istället för tabletter akupunktur! Vilken bra smärtlindring!!! Sedan gäller det att hålla igång rörelsen i knät, att du gör dina övningar varje dag. Lycka till!

 3. Jag har sekundär artros i vänster knä (idrottsskada). För att göra en lång historia kort, jag har köpt minibands som jag tränar med dagligen. Jag gör olika dragövningar. Tycker det är toppen.
  Kan även rekommendera spinning. Dock måste man ge spinningen en ärlig chans. Man tror man ska avlida de första tio gångerna, sen händer något…och jag kan knappt leva utan den sortens träning numera.

  Sen får jag absolut ta värktabletter ibland för att klara träningen, men det är tyvärr ett måste med artros.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.