Lindexprovning

Har ni en bra kväll vänner? För egen del far jag upp och ner från tvättstugan. Jag har äntligen börjat beta av både tvätt- och mailhögen idag. Så jobbigt och stort innan man väl tar itu med det men sen är det ju faktiskt väldigt enkelt. Men att komma över tröskeln för jobbiga saker, ja det är kruxet ibland. Vad det än må gälla. Jag har skrivit det förut men det tål att upprepas – nämligen listor. Listor med to do , eller att göra om man föredrar svenska. För visst är det skönt att kunna bocka av grej efter grej? Jag ska ge mig upp för en näst sista runda strax men först tänkte jag visa några bilder från provningen häromdagen. Jag ser kanske lite fetthårad ut men det är vatten. Det spöregnade ute så jag var sådär blötklibbig.

roskoftaEn mysig roskofta från Lindex. Mjuk och go är den.  499:- är prislappen.

taltJag passade på att testa en vid klänning från generous också men nope, den här modellen får mig att känna mig som ett vandrande tält. För er som gillar klänningar som är lösa och lediga kostar den här 399:-

weirdoJa jag ser ut som världens stropp här. Jag vet inte riktigt vad jag gör för min men det är alltså halsbandet jag visar här.

halsbandlindexHär är det! Det vore så fint på till exempel nyårsafton. Me like.Denna juvel kostar 299:-

Kolla mer

3 comments

 1. Åh superfint halsband<3 Vill haaaa *plita ner på tomtelistan* direkt! 🙂
  Ps hoppas du mår bättre nu! Envis sjuka:(

 2. Hej Louise!
  Roskoftan e så söt tkr jag.Jag rev åt mig en klänning från Lindex avdelning m större storlekar med liksom pixlade rosor på sist jag var där,blev så kär i den.Älskar den modellen på klänningar,till knäna eller strax ovanför.Nu har jag siktet inställt på en kimono från Gina,svart m nitar runtom o nertill.Har du kollat in den?Såååå fin,men varför har de ofta stl bara till 42,på sin höjd 44???? Irriterande då de har mkt fint tkr jag.Ha en fin dag,hälsn hon som läser men oftast är för lat att kommentera.kramar!

  1. Hej Helena. Ja det där pixlade rosmönstret är fint. Jag har dock inte testat den från Generous då jag fastnat mest för modellen på vanliga dam. Men den lär vara för liten för mig :/

   Ja jag har provat kimonon med nitar men jag tog inte ens bild på den för den var så liten kring höfterna. Det var flera dm från att det skulle kunna gå att stänga den. Inte för att man måste det men det här var liksom FÖR långt för att den skulle vara fin på mig. Himla synd för den är så snygg annars. Tycker också det är synd att deras sifferstorlekar inte går högre upp. Oftast kan jag bara handla sådant från gina som går i bokstavsstorlekar (alltså m, l, xl osv).
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.