Lindex lanserar sitt eget smink

Idag har Lindex lanserat sitt eget skönhetsmärke. De har allt från foundations, ögonskuggor,concealers, pennor, borstar osv till bodymist, bodybutter, lotion, tvål och mer.

Jag var inbjuden till deras showroom där vi fick klämma och känna och jag var även i butiken som ligger en dörr bort ock kikade på displayerna. En makeupartist kollade vilken foundation som passade mig bäst i färg. Det blev nummer 3. Så nu vet ni det. Jag fick även med mig en rougeborste och lite annat. Borsten är riktigt mjuk och förhoppningsvis bra.

Allt i kollektionen har bra priser och det dyraste är foundationen som kostar 99 pix. Jag vet inte hur sakerna är än men jag ska testa det jag fick och återkommer med recension.

          

 

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.