Lindex har nu rabatt på rean

Inlägget innehåller reklam via annonslänkar förLindex

Nu är det sista rycket för reorna, det märks inte minst på de generösa rabatterna många har. Flera butiker har nu rabatt på rabatten. Jag tänkte dra några av dem för er och visa vad jag själv skulle välja om jag skulle handla.

Först ut Lindex som nu har 25% på sin rea med kod s1802.
Gäller till 15 januari(ej på underkläder, nattplagg och kosmetik).
♥ Länk till Lindex här.


De här leopardjackan har jag testat och visat. Jag blev jätteförtjust men hade inte råd då den kostade 899 kr. Men nu med rabatt på rean kostar den 337 kr. Och finns i min storlek. Får fasen sätta mig på händerna för att inte klicka hem 😛 Länk djurisk päls.


För den som inte är så pälsig av sig utan kanske mer vill ha en praktisk och förnuftig jacka så finns det ju alltid den klassiska parkasen. Också på rea och med rabatt blir det 337 kr.
Länk parkas

Klänningar är alltid kul och på rea kan man unna sig en extra eller så. Den här finns i mönstrad och även enfärgad grön.Med rabatten blir det 187 kr för den här.
Länk klänning.
Den här har jag varit nyfiken på men inte testat. Vet inte ens om den finns i min storlek. Men den ser cool ut och skulle vara finfin i vår och sommar. Tror jag ska ge mig ut och se om jag hittar en.
Länk vit klänning.
Och den här då! Den guldiga jag förbannat att den inte kom i min storlek. För guld är snyggt året om och om jag var smalare hade jag slagit till redan när den var på ordinarie pris. Nu är den på rea. 187 spänn.
Länk guldklänning.
En liten partyväska är ett måste om man ska ut och partaja. För vem vill dra runt på en stor och klumpig handväska om man kanske ska dansa? Eller sitta i baren och se snygg ut, med en jätteväska? Nä häng in den stora i garderoben och fiska upp den lilla för resten av kvällen. Den här vill jag ha, jag tror jag testat den tre gånger. Ord pris 199 kr. Nu 75 spänn. Länk liten glitterväska.
Jag själv har flera olika, både i guld, rödskimrande och såklart svart. Vill man inte sticka ut för mycket så är en svart partyslunga ett bra val, plus att den funkar till allt (det gör glitter också förvisso). Nu 37 kr (har alltså räknat av 25% rabatten på alla priser). Länk svart partyväska.

Kolla mer

2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.