Lila underkläder

Hej vänner
Igår fick jag en kommentar från Anita här på bloggen. När hon hämtade in posten låg det ett kort från Twilfit överst i högen. Där yours truly var med på bilden jag skrivit om en eller…eh..ett par gånger förut. Än slipper ni inte oss tjejer från den kampanjen 😉 I och med det kom jag på att jag ju faktiskt för ett par veckor sedan var inne igen och testade bh’n jag bar på bilden. Jag vet inte om jag sagt att den är lila? Den ser ju svart ut på bilden men den är alltså lila och finns med matchande trosor. På bilden hade jag dock ett par andra lila med små prickar.

minimizer_skuren

De matchande trosorna är också nedsatta. 119:- kostar de.

Nu när jag faktiskt är ambassadör för twilfit så tänkte jag tipsa er som gillar underkläderna här (eller letar andra)att ta er en titt på www.twilfit.se. Just nu har du som är medlem 20% på allt i webshopen och i butik. Där finns(kommer upp imorgon) det även en liten intervju med mig och vad jag tyckte om att vara underklädesmodell.

Kram /Louise

Kolla mer

3 comments

  1. De underkläderna som du har på bilden är verkligen fina. Ser dessutom sköna ut. Det var rabatt på kortet jag fick från Twilfit, så imorgon ska jag försöka komma iväg och prova. Hoppas Twilfit fortsätter på samma spår. Underkläder till alla!

  2. Dom underkläderna såg så otroligt sköna ut! De var ju inte alls dyra heller!
    Har jättesvårt för att hitta bra BHar, som dessutom ska va lite billigare också. att gå och riva i H&Ms underklädes REAkorg är ju absolut inget att tänka på ens.
    Härlig blogg btw!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.