Lila tröjan på mig plus kortare håret

I förra inlägget berättade jag om hur jag nu är i en lila period. Jag är ju sådan, jag är i olika perioder när det kommer till färger. Förutom svart då för jag är alltid i en svart period. Färgmässigt då 😉 Jag tänkte visa hur den lila tröjan sitter på mig. Den är enkel men så snygg. Och för oss som är känsliga för sticksigt så är den här bara mjuk och skön, jag testade med bara bh. Jag är väldigt sugen på den här. En klänning till vore roligt men en tröja använder jag ju mer om man nu måste välja…
Om ni som jag är medlemmar på Indiska så får man dubbla bonuspoäng nu vilket ju är bra så kommer man upp i rabatt snabbare. Själv kunde jag dra av 25 kr på en keps jag köpte när jag använde min förra rabatt. Många bäckar små ni vet…

20140904-170547.jpg Tröjan heter TIBBY och kostar 349:-

20140904-170555.jpg Här testar jag den i xl tillsammans med den där sjalen jag fastnat för. Den funkar till många olika färger, som lila 🙂 Sjalen heter LEOPARD (mönstret är typ blom-leopard) och kostar 149:-. Och ja, håret är ganska mycket kortare och lite ljusare. Ska lägga upp klipp-inlägg sedan.

20140904-170600.jpg Och här provar jag tröjan i large. Jag tycker nog att den räcker på mig faktiskt men det beror ju på hur ledig man vill ha den. Den är alltså ganska stor i modellen. Så L blir det för moi som annars har xl i det mesta på Indiska. Psst, ni ser hur nagellacket(L’oreal Kimono empire) matchar va? Mucho viktigt, haha.

Sådär, nu ska jag komma loss och skicka ett gäng paket. Dags att sticka till posten. Puss på er.

Kolla mer

11 comments

  1. Vilken snygg tröja och sjalen passar ju perfekt till. Allt matchat med det snygga nagellacket. Jag bara måste ha tröjan och sjalen det är så snyggt. Jag läser alla dina inlägg, du är så duktig på att matcha kläderna så att de passar ihop. Ha en härlig kväll.

  2. Ah älskar den där lila färgen…men jag har ett problem med indiska…det ser bättre ut på dig när du provar kläderna än vad det gör när man själv kommer till butiken…Finns ju tamesjutton inget som tycks vara snygg på mig!
    ..Men den där tröjan kanske också skulle passa mig..hoppas hoppas. Jäkla snygg iallfall och nagellacket med! Lila hör hösten till!

  3. Är den lila eller är den vinröd? Så svårt att se på bilden…kankse plommon :). Om den är mer åt plommon så vill jag ha den. Jag ser inte klok ut i lila haha. Men den är superfin!!

  4. Skit, skit, skitsnyggt! Allt! Håret, tröjan, halsbandet, du. Lila är en av dina färger, om inte _din_ färg. Ser så höstfräscht ut!

  5. Skitsnygg tröja. Den klär dig. Men frisyren! Helt underbar, stylad precis rätt för dig. Och du, vi förstår nog alla om du inte kan fortsätta med detta utan betalning. Ibland måste man skifta fokus ett tag för att kunna nå dit man vill. Lycka till! Dock vill jag säga att jag helst vill att du fortsätter, shit vad mycket tips jag fått från dig, tänk om jag kunde göra så mycket nytta för dig som du gör för mig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.