Lika envis som Rocky

Godkväll vänner. Vet ni vad jag gör? Jo jag sitter med ett glas chardonnay (vi svenskar brukar väl bara säga ett glas vitt vin, men amerikaner verkar vara mer noga med att framhäva sorten om det handlar om chardonnay av någon anledning) och några ostbågar i form av hjärtan. Jag kollar tv och har det ganska bra.

Tidigare ikväll var jag i stan en sväng och fixade några julklappar till pappa. Jag passade på att smita in och prova några plagg också, som några tshirts. De här är från herravdelningen på Kappahl. Jag fattar inte varför de gör roliga och coola tishor för männen och så får vi kvinnor fjärilar, blommor och typ Carpe diem skit. Jag vill också ha Star wars, Rocky och Batman! Så kom igen Kappahl och sluta vara så fjompiga med kvinnors toppar och gör dem lite tuffare.

Alla som sett Rocky vet vilken envis tjurskalle han är. Han ger inte upp utan jagar efter sina mål hur tuffa de än må vara och hur långt bort de kan te sig. Lite så funkar jag. Jag är envis. Jag SKA nå mina mål även om jag haft jäkligt många gropar i vägen på min resa.

Jag älskar scenen när han äntligen klarar den där skitjobbiga trappan. Jag ska klara min trappa jag också. Jag vill verkligen ha den här. Den talade liksom till mig. 199 pix på Kappahls herravdelning. Jag provade storlek L.

Och den här då! Enkel, cool. Vill ha den också. Dock hann jag inte prova för de stängde.

Så kolla in herravdelningarna också när ni kikar runt i butiker. Allt sitter inte bra för män ser ju annorlunda ut i kroppen med breda axlar och smala höfter (nej alla ser inte ut så men om man tänker generellt). Men en del saker är bra. Och ska man köpa ett enkelt och snyggt skärp till jeans är herravdelningen mycket bättre än tjejernas diton. Plus att de har längre storlekar.

Nu är det dags för sista slurken i glaset och sedan sova. Puss, kram och sov gott.

Kolla mer

2 comments

  1. Amen to that! Jag klarar inte av fjärilar och ”visdomsord” på kläder, det går bort totalt.

    Hoppas du får en jättemysig jul hos familjen i Skåne. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.