Lavendelklänning och ett enkelt sätt att stryka

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Clas Ohlson

Hej på er finingar. Dags för ett blogginlägg igen. Det har blivit lite ont om den varan nu när jag haft besök några dagar, men tar igen det när min vän åkt hem 🙂

Innan vi sticker till beachen så vill jag visa en lila klänning som är så fin nu i sommar till solbrännan.
* Köper ni för över 500kr så får man 100 kr rabatt för varje femhundring man handlar för. Använd kod 1907.
Länk Cellbes här.

Syrenlila är egentligen inte en färg jag har. Jag tror aldrig att jag ägt ett plagg i denna kulör. Men fasen, den var riktigt fin när man fått lite färg. Finns i stl 32/34-52/54 (jag har 48/50) och kostar 599 kr. Länk klänning,
Nu hade jag haft den nerpackad så därav lite skrynklig, men annars är den här fin i modellen tycker jag. En perfekt festklänning som passar både till bröllop (beroende på klädkod), dop eller andra partyn i sommar.
Både vattenfallskrage, spets och knyt i ringningen.
På tal om att stryka den här (den var slät och fin) så var det SÅ enkelt med min steamer. Annars hade jag nog tyckt det var knepigt med alla veck och fall. Men med steamern var det skitenkelt. Så den är fortfarande ett tips.
Det tog lite tid innan jag började använda den här, men nu åker den fram var och varannan dag. Enkelt och effektivt. Jag hänger plagget på en galge och så kör jag loss (med munstycket på och stryker det mot plagget). Det gäller att få in rätta knycken. Pojkvännen testade men utan munstycke och en bit ifrån – då funkar det inte bra kan jag meddela. Men som sagt, kör mot plagget med munstycket på så blir det fint. Länk steamer.

Det var mina tips för nu. Fler bilder och så sen. Men nu är det sen frukost och sen ska vi bege oss ut i vida världen (Malmö).
Kram!

Kolla mer

3 comments

  1. Den klänningen är så snygg på dig . Köpte samma inför ett bröllop i aug. Dock tog jag bort banden i urringningen. Mer stilren utan dom tycker jag.

    Supernöjd med både den gröna och leopardklänningen jag köpte på din bloppis

    1. Vad härligt att båda klänningarna passade 🙂 Och ja, jag kan tänka mig att den blir mer stilren utan banden, det ska jag också testa.
      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.