Lårskav och packsvett

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds, Indiska, Cellbes.

Hej där! Allt väl? Själv håller jag på att packa så smått. Jag drar ju söderut på fredag eftermiddag så jag tänkte att det var lika bra så slipper jag stresspacka allt imorgon kväll. Än så länge är jag uppe i elva klänningar, haha. Jag tror att jag måste plocka bort några stycken.

Kanske kanske jag ska slänga ner ett par jeans också för prognosen tyder ju på svalare väder. Knepigt det där om vädret ska ändra sig efter att enbart ha varit hett som i helsike i några månader.

Jag använder i stort sett bara klänningar just nu. Den här är på rea hos Indiska nu.

Jag har fått frågan vad jag använder för att motverka lårskav? Faktum är att det blivit mycket cykelbyxor i sommar. Det är ganska varmt, men när jag jobbat så är det lite praktiskt också så jag kan sitta och manspreada(streta på skånska) bäst jag vill och slipper fundera över om klänningen åker upp.

Favoriter från Cellbes. Beställde mitt andra par senast igår.

Men jag har också använt min lårskavskräm. Dock tar jag bara den ibland eftersom den ju inte finns i Sverige.

Jag beställde dem från en amerikansk sajt förra året, men det kostar ju en del i frakt och tar sin tid. Ska någon till Usa så köp, och har ni plats över i väskan så köp gärna några tuber till mig också 😉

Annars har en del deodorant mellan låren. Det bör också funka med glidmedel som innehåller silikon. En dag för nån månad sen hade jag glömt min kräm hemma, så på morgonen hade jag inget. Men jag hittade lite hårolja i väskan och tog den. Funkade bra. Även babyolja bör funka, men det ar jag inte testat.

Jag har också hört folk som har talk. Sen finns det ju bandelettes också. Dock tror jag att de skulle rulla sig på mina gropiga lår. Men kanske de funkar, jag vet inte för jag har inte testat. Kanske jag borde göra det för att veta liksom.

De är typ som stayups, fast utan själva strumpan, bara en silikonkantad spetsbit. De finns både på nätet och i en del butiker. Googla för att hitta bästa köpställe för dig. Eftersom jag inte provat har jag inga speciella att rekommendera.

Nä, nu är det sovdags vänner.
Stor kram!

 

 

Kolla mer

11 comments

  1. Måste bara tipsa om Sloggis ”long leg” trosor (finns svarta och vita på Timarco. De är lagom tunna, rullar inte upp sig. Älskar dem och använt de i flera år. Har annars krämen från USA, köper den alltid där. Men trosorna är 100% bättre.

  2. Avets trosor med långa ben (jag brukar ha de med spets, de är lite längre och rullar inte, har inte testat utan) är fantastiska! Mjuk, sval microfiber. Kan inte leva utan dem! Här för övrigt deras boxertrosa året om, finns inga bättre, sitter där de ska.

  3. Men: Body glide, finns bl.a. på Löplabbet! Billigt och drygt om man köper den stora blåa som är för ”män”, men jag har också köpt den lilla rosa för ”kvinnor” pga passar perfekt i kuvertväskan så att man kan bättra på vid behov. Svalt och skönt och helt osynligt så man kan ha på stranden mm.

  4. Jag trodde också att bandelettes skulle rulla ner, utifrån att stay ups brukar göra det, men de sitter superbra! Det är det bästa jag testat mot lårskav! Dock sitter de bäst om man undviker att smörja låren med hudlotion. Jag har cyklat och promenerat i mina bandelettes och även som svetten runnit över benen så har de suttit kvar.

  5. Håller också på att packa inför flytt.
    Sååååå varmt o svettigt att göra det i denna värmen :/
    Lårskav fy fasiken :/ Har iaf fått fler tips här nu 🙂

  6. Det som fungerar bäst för mig är deostick som man helt enkelt stryker på insidan av lårenAlltså inte ”roll on”, utan stift som finns i vissa märken. Tror Rexona har om man vill ha med damdoft. Fast jag använder ”Dove for men”, det är de absolut bästa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.