Lantliga höstbilder från helgen

Hej på er raringar! Som ni märkte blev det inga blogginlägg i helgen, och det helt enkelt för att nätet är för kasst på lantstället. Jag försökte ladda upp bilder, men icke. Så jag tog bloggfritt. För det ÄR ju något man pysslar med 7 dagar i veckan året runt annars, en del förstår nog inte vilket jobb det är med bloggeri. I alla fall om man vill behålla läsare och håller på med bilder, vara uppdaterad på trender osv. Att skriva av sig känslor ibland blir mer som en dagbok, men riktigt så funkar inte min blogg. Alls.

Hur som haver, så har jag fnissat åt era kommentarer när jag droppade namnet på min dejt – Stefan. Ni är lika nyfikna i strutar som jag är, haha. Att jag inte skriver så mycket om honom finns det flera anledningar till. En är att jag blivit bränd så många gånger av killar som bara varit ute efter en sak. Det där ”dig har man i smyg för ingen vill visa en fet brud för släkt och vänner”, ja det har nog satt sig för livet. För det har stämt för många gånger. Inte så att de jag träffat sagt det, men det är ju hur man beter sig som räknas. Faktum är att han som sa det rakt ut inte betedde sig så, och de som tror de är schyssta killar har gjort just så och tycker att mig träffar man hemma i smyg.

Nu säger jag inte att min nuvarande dejt
är sådan. Men jag vet inte heller vart vi står än. Så jag lär inte skriva mycket mer om Stefan eller någon annan förrän jag VET.

En annan aspekt förutom att jag vill hålla det privat bland annat för att skydda mig själv, det är att många inte vill synas i sociala medier. Det försöker jag att respektera och lägger därför inte upp överdrivet många bilder på släkt och vänner. Vill man inte så vill man inte.

Så nu vet ni, jag försöker inte vara hemlig och mystisk. Jag vill bara inte lämna ut mig för mycket just när det kommer till kärlek ifall det skiter sig.

Med det sagt har jag ändå tagit en del bilder i helgen. De visar jag gärna 🙂

I lördags blev vädret finfint efter lunch så när vi hade varit och handlat ville jag ”åka till vatten”.

Så jag bryggde kaffe och lade ner i en korg och så körde vi en sväng och hamnade här. Så himla skönt.

Om man som jag har väldigt känsliga ögon (de rinner av typ ingenting alls) så är det sketasvårt att ta bild med solen i nyllet. Jag kisar och har mig som en tok. Men..tja..här är jag. Och ett öra.

Tänk att vatten kan vara så rogivande och fridfullt. Jag hade kunnat sitta där i många timmar.

Vi satt vid en bro och på andra sidan kunde man se typ bort till Åland om man har riktig örnsyn. Det har inte jag 😛 Men det jag såg var vackert ändå.

Färgerna en vacker höstdag…Såna här dagar är ganska svårslagna faktiskt.

På tomten.

En som var på tomten.

Såna här och andra vingvarelser finns det massor av på tomten.

Kaffe i korgen i lördags, igår packade jag ner korv till grillning.

När jag satt där och väntade på att korven skulle grillas och Stefan komma tillbaka (han fick oväntat besök) så såg jag den här sista blåklockan där bland allt vissnande gräs. Lite vemodigt men fint. Hösten är ju sån. Förr blev jag höstdeppig, numera tycker jag om hösten. Det är mer februari-mars jag avskyr och vill stryka ur kalendern.

Nu ska jag fortsätta med bloppisgrejandet här. Klockan 19 om jag inte skriver och ändrar tiden innan dess.
Puss o kram på er

Kolla mer

5 comments

  1. Vad härligt att du träffat någon! Hoppas verkligen att han inte är som de du skrev om, vilka oförskämda typer. Ibland behöver det inte sägas, man känner det i alla fall. Behåll du din dejt hemlig till du är säker på din, och hans, sak. Och så klart att du behöver en bloggfri helg, du levererar alltid så mycket och bra. Kram på dig!

  2. Du bjuder på dig själv så mycket att detta är helt ok!
    Sen har jag en teori (nu lär kanske någon bli arg) och den är: ju fler pussbilder på sociala medier desto sämre förhållande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.