Lady in red

Idag när jag var ute på stan tänkte jag passa på att prova lite kläder för att se om jag hittade något kul att tipsa om. Jag hade tagit med kameran men hade glömt lägga i batteriet. Fail. Kameran på min nya mobil är skitkass, fyyyy så jag ångrar att jag inte tog en iphone istället 🙁 Piss-ericson.

Men några bilder blev det i alla fall även om de är suddiga. Det blev rött  och sen blev jag för varm för att orka prova mer. Redigt klibbigt i Stockholm idag. Plus att det nu är en mellanperiod i butikerna. Trötta reaplagg samsas med nytt som inte känns sådär kul än. Det är alltid så i övergången tycker jag. Butikerna hänger ut lite halvmesiga plagg till en början och spar på de fina tills rean är borta. Ska man på bröllop i slutet av juli eller augusti så MÅSTE man vara ute i god tid. Ett tips bara. Om än lite sent…

Den här röda hittade jag på Indiska. Fint fall vid urringingen men det syns inte så väl här.
Träarmbandet är också från indiska och har ungefär alla färger i sig så det är enkelt att matcha till precis allt.
Jag provade en gosig röd tröja på Gina Tricot också. Finns upp till xl, ganska stor i storleken så om jag inte hade svettats ihjäl hade jag provat en i L istället.
Det är ju svårt att veta hur de här röda passar till röda tröjan eller klänningen men överlag tycker jag det är snyggt att matcha enfärgat med samma färg på skorna.De här är från LaRedoute.
Beiga är också snyggt. Det har en förlängande effekt på benen till en kort klänning.

Ps, om någon spränger hela Siba åt helsefyr så är det bara jag som tröttnat rejält på deras reklam som kommer flera hundra gånger på en kväll. Jag skiiiiter i deras förbannade rea!!

Kolla mer

7 comments

 1. ´Nej nej nej!!!
  Jag kom just hem efter semesterresa uppe i lappmarkerna. Ska på bröllop på fredag och måste köpa klänning imorgon tisd eller senast på onsdag. Och så skriver du att man måste vara ute i god tid om man ska på bröllop nu. What the f! 🙁 Jag som dessutom bara har ett par timmar på mig att hitta nått efter jobbet, var ska jag börja söka? Samma strl som dig. Har inget ”gammalt” jag kan anv heller för allt jag äger är svart eller vitt, på riktigt! Shit pommesfrittes! 🙁 Tips mottages gjärna! (skor har jag inte heller, men det känns helt omöjligt att finna så….a jag vet inte. fotriktiga tantskor?)

  1. Anna: hehe, det finns säkert men det är svårare nu. Lovar att kolla åt dig imorgon när jag kikar runt och gör andra ärenden 🙂

 2. Hello again! Den röda klänningen från Indiska är jättefin, jag köpte en likadan igår men den i marinblått med små mönster i. Håller med om att urringningen enda från nacken och ner är superfin. Den passar verkligen hur bra som helst!

  1. Ann-Sofie: ja visst är den fin 🙂 Jag borde ha tagit undan håret så man ser fallet i ringningen mer. Men det får man kolla på själv 🙂

   och ja, campadre är bara så bäst! Jag har fått ett paket från dem idag (väntar flera) så jag ska springa iväg till posten snart. Tror det är den svarta tunikan från St Tropez som kommit nu. spännande!
   Angående stövlarna, jag hade på känn att de skulle vara ganska smala så jag trodde att de lägre skulle passa mig bättre. Och så snörningen då 🙂 Gillar även den mörklila färgen. Dundersnyggt till jeans. Ha en fin dag! Kram

 3. Den röda från Indiska är väldigt vacker. Gillade även de röda skorna. Tack för alla fina tips som kommer på din blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.