Lackkjol och kråsskjorta, kan det va nåt?

Godkväll vänner. Kväll igen och jag sitter med min tekopp, datorn i knät och Hollywoodfruarna på tv. De är bara så…tja ett avsnitt eller två per säsong är max vad jag klarar. Men det är lite kul att se Jennifer Åkerman, hon är lite mer Hollywood än de andra.

Annars har dagen mest varit tvätta, städa, skriva to-do lista och så var jag i city en sväng för att prova en blus och en kjol jag sett på Lindex hemsida.

Den här kjolen. En strukturmönstrad lackkjol. Dock går den bara till stl 50 och jag behöver 52 över röva. Synd att Lindex verkar skippat 52 i flera av sina utökade storlekar nu och att utökat i många fall bara betyder upp till xl. Får ju säga att jag är besviken att de tar ett steg tillbaka nu, istället för att fortsätta framåt 🙁


Annars gillar jag den här. Att styla en lite ”flippad” kjol med stickad tröja och på fötterna antingen sneakers, kängor eller stövlar. Eller kanske lagskor med grov sula. Till lackkjol hade jag inte valt en tajt topp eller höga klackar, det blir gärna lite för mycket. Tröjan är också Lindex. Väskan min egen.


T-shirt och sneakers till funkar. Fasen att kjolen är för liten alltså. Jag brukar inte köpa kläder som jag ska ”komma i när jag gått ner i vikt”. Men kanske…den är inte SÅ långt bort. Hmm.


Och så provade jag den här också. Söt, men jag vet inte riktigt. Jag skulle dock inte ha den nerstoppad så här, det framhäver min mage på ett osmickrande sätt. Hua.


Men till skinntajts kanske? Har ett par med skinnrevärer i sidorna, som jag tänkte visa imorgon. De hade nog varit fina till den här.

I nästa inlägg tänkte jag visa lite av vad jag har i mitt badrumsskåp(eller hyllor runtomkring snarare), saker jag använder till mitt hår och hud helt enkelt. Och så ett inlägg sen med tips på makeup till extra bra priser. Och parfym. Jepp, det blir litta skönhet. Och mer mode.  Och tankar jag har…jag får ligga i helt enkelt 🙂

Kram på er!

Kolla mer

5 comments

 1. Det som verkade bli så bra med Lindex…
  Har sett att när de märker med ”added sizes” så betyder det oftast bara upp till XL. Hallå?! XL är en vanlig ”normal”storlek!
  Så trots att det ser ut som att merparten av deras sortiment också riktar sig till större (tidigare Generous), så gör det inte det!
  Och urvalet av färger bland XXL/50/52 är inget att hurra för, merparten svart och vitt. Andra färger gör väl att vi större syns för mycket…
  Skärpning Lindex!

  1. Ja det började bra, jag vet inte vad som hänt nu men jag är besviken på att de kallar xl för added sizes och att de numera verkar gå till 50. Vet inte om det gäller allt nytt för säsongen eller om jag har otur bara.Har skrivit på deras fb-sida och frågat. Får väl ta och maila dem direkt också för jag undrar.

 2. Wow, så snygg lackkjolen är. Den ser ut att passa dig. Jag bara måste sticka bort på Lindex på lunchen och kolla in den. Hoppas bara den går runt min bak, haha. Så som du har den med tjock tröja är jättesnyggt. Tycker att du klär jättebra i kråsskjortan. Tack för tipsen, än en gång.

 3. Hej,
  Du sååå snygg i kjolen!!!
  Om du vill gå ned i vikt lite, prova itrim
  Jag har provat massor och måste säga detta är toppen.
  Superenkelt, goda bars o soppor o mkt bra coaching av deras personal.
  Fantastiska gym med många trevliga människor.
  Just nu har de ett gratis första möte.
  Kram o ha det gott

 4. Åh vilken fin kjol! Får nästan bli en sådan! Får bara hoppas att jag kan ha den 😉 tänker att det blir snyggt med tjock tröja som du har och sen tjocka strumpbyxor och kängor 🙂
  Du ska inte ha nån bloppis snart förresten? 😉
  Tack för att du, som vanligt, inspirerar! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.