Kyssäkta läppar och denim från topp till tå

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Nordicfeel

Hej raringar. Och tack för alla glada tillrop och hälsningar angående kärlek och annat som händer i mitt liv. Det går såklart upp och ner och tankarna far hit och dit, speciellt med tanke på en eventuell flytt igen. Det är ju inte som att man vill flytta 4 ggr på ett halvår. Inte 4 ggr på ett år heller för den delen. Men vi får se vad som händer. Jag kommer såklart att uppdatera när jag har mer att berätta.

Igår tog jag mig en liten sväng in till city för att lämna en topp och passade på att fota lite, bland annat tog jag ett par bilder på dagens outfit. Så jag tänkte visa vad jag hade på mig igår. Vardagligt men snyggt tycker jag.

Kappa, sneakers och jeans.
Jeansskjortan är mjuk, skön och snygg. Och finns även i stora storlekar(34/36-62/64). Ofta är de i stora storlekar annars blingade med stenar, blommor eller annat skräp jag inte vill ha. Och raka, eller något annat som stör. Den här är bra. Länk jeansskjorta.
Jeansen är ett par gamla som är så stora i midjan att jag kan dra ner dem utan att knäppa upp, så jag är på jakt efter ett par nya favoriter. Jag har många par, men inga favoriter som sagt. Tanken var ett par Francis från Cellbes, men de är slut i min storlek så nu kikar jag efter ett par på H&M+ istället.
Läppstiftet på bilderna är det här från L´Oréal. Jättein färg tycker han jag är kär i och i lördags höll det igenom både middag (hemgjord pizza), vin och en massa pussar utan att släppa. Så även om jag skrivit om det tidigare rekommenderar jag det igen. Länk här.

Kolla mer

5 comments

  1. Jag har flyttat en gång sedan 1990 och då flyttade jag till porten mittemot min 🙂
    Jättehärlig färg på läppstiftet och du passar bra i det. Skulle önska att jag vågade använda läppstift. Tycker jag ser ut som en clown i det 😀

  2. Hej! Hur hittar du allt på Cellbes haha! Jag hittar ingenting på den sidan och kanske beror det på de urtrista modeller och foto de har

    Skitsnygg skjorta!

    1. Haha, ja ibland får man se bortom modell och bild. Jag hade själv stylat deras bilder annorlunda, precis som många andra nätshoppar (typ Bonprix). Du får kika hos mig istället 😀

  3. Vill ha den jeansskjorta åsså finns den inte i 42….Bara 38-40å de törs jag inte ta om den är liten i storlek.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.