Kvart över armbågen

–Hur mycket är klockan? – Kvart över armbågen. Jag undrar om det var ett skämt man körde i hela Sverige eller om det var väldigt lokalt i Osby när jag var liten. hehe. Kanske man skulle fråga ”vad är klockan?” Men jag vet inte om det var så mycket roligare för det. Inte ens ”var är klockan”. Men då var det höjden av vitsighet. Så det så.

Med jämna mellanrum blir jag sugen på en ny klocka. Jag kör nästan alltid med min stålklocka från Swatch som jag haft i över tio år tror jag men jag älskar min klocka. Fast det ÄR ju kul att byta också. Idag såg jag några coola klockor från Esprit på campadre jag gärna skulle ha om armen.

Länken som vanligt :http://campadre.se/tipsa/45165

Den här gula ser riktigt fin ut. 375:- för den.
Den turkosa borde ju lyfta en solbränd arm till nya höjder. Ska bara skaffa den där brännan först...
Tyvärr har någon vettvilling fått för sig att limma fast glitterstenar på den svarta och vita urtalvan. Varför? Det är ju de enkla linjerna som är snygga här. Fast för den som gillar bling är det ju perfekt.

Kolla mer

4 comments

 1. Kvart över draghålet, sa min pappa (Västerås). 🙂
  Tack för påminnelsen, för jag har en klocka i min väska som jag köpte för flera månader sen, men kan inte ändra armbandet själv. Måste förbi en klockaffär idag och försöka smöra lite så att de hjälper mig trots att klockan är köpt på nätet.
  Vill ju börja använda den nu.
  Kraaam

 2. Åh vad glad jag blev när jag hittade din blogg! Precis vad jag har letat efter! Den ligger numera som favorit på min blogg, jag hoppas att fler upptäcker den!
  Iallafall, det var ju inte det jag skulle säga.
  Klockorna var alldels underbara- den turkosa var hur läcker som helst! Och jag håller helt med dig om allt bling- jag är nog allergisk mot sånt. Ibland upplever jag min egen stil som ganska… trist… och rätt konservativ, gillar svart och jeans- där passar ju den där turkosa klockan in toppenbra och den piggar upp det hela. Däremot en klocka med en massa bling…? Näe…

  1. Sara: Jag blir så glad så glad av dina ord! Det är tack vare dig och mina andra läsare jag fortsätter skriva i bloggen för visst skulle jag egentligen kunna lägga den tiden på att skriva artiklar jag faktiskt tjänar pengar på istället för gratisjobbande. Men ni gör det roligt!! Jag håller med om klockorna, så snygga och visst är det synd att de blingat de svarta och vita? Det blir dessutom så himla fult om en sten råkar lossna…Bling kan vara kul runt nyår men sen tröttnar jag tvärt. Jag gillar också jeans och svart men gud vad man kan piffa det. En sjal, en klocka och vips är du helt rätt!:D kram till dig och hoppas du fortsätter läsa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.