Kvar i stan och nytt jobbinhopp

Hej på er! Ja nu var planen att blogga från Osby. Vid det här laget skulle jag ha varit på plats hos mamma och pappa. Men så blev det inte. För igår fick jag ett mail med en fråga om jag ville hoppa in och jobba på SvD Junior. Svenska dagbladet för barn och unga alltså. Så himla roligt. Och viktigt.

För det tycker jag det är med läsning och just också av nyheter. Att unga gillar att bli allmänbildade och lär sig källkritik. Det är något många vuxna också borde ta till sig. Att hänga med i samhällsdebatten, att bilda sig på olika sätt, det ger så mycket.

Så jag skippade att åka ner till Osby nu för att istället börja på SvD redan imorgon. Jag blir där till jag ska tillbaka på Klick den 9 juli-3 aug. Sen drar jag söderut ett tag och så får vi se vad som händer. Just nu funderar jag på att gå en kurs i marknadsföring, för det är verkligen så tufft med arbete inom renodlad journalistik. Därför är det många som går över till pr eller kommunikation. Ja vi får väl se vad som händer helt enkelt.

Men nu är det alltså Svenska dagbladet junior nästa 🙂 Och jag är kvar i stan. Jag ska försöka hinna med bloggandet även när jag jobbar i sommar, det brukar ju gå bra.

Och så är jag jäkligt sugen på den där rosa hojen att cykla med till jobbet i sommar. Och överallt annars.

Det var bara det. Puss o kram

Kolla mer

10 comments

  1. Grattis! Så roligt även om det är tvära kast med tanke på att du tänkt åka ”hem” ett tag! Kram

  2. Grattis till jobbet. SvD Junior har jag läst tillsammans med mitt barn inför skolarbeten och ibland bara för att det är intressant.
    Kul även om du går miste om den planerade ”hemresan”.

  3. Grattis! Vad roligt för dig och som sagt ett viktigt område! Bra att få in en fot där på Svd också.

  4. Grattis till jobbet, det blir kanon. Förstår dina tankar om att satsa på marknadsföring/kommunikation. Tycker du ska gå in på det spåret!
    Osby finns kvar, brukar jag säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.