Kungligt bröllop och tårar

God eftermiddag fina ni. Jag hoppas ni har en fin lördag? Jag antar att flera av er, precis som jag kollar prinsbröllopet i England. Även om jag inte är rojalist så älskar jag bröllop, kärleken, glädjen och de fina kläderna.

Min dag har varit ganska tårig så här långt. Först över att jag gjorde en vän besviken genom ett missförstånd, sedan på grund av det fina bröllopet som inte var så stelt som kungliga tillställningar annars brukar vara. Och sedan själviska tårar för att jag också vill ha kärlek. Och gifta mig. Men det verkar svårt det där, och jag har väl ganska mycket givit upp hoppet om det. Men jag är glad över att se att andra får uppleva det vackra.

Jag har tagit lite screenshots för er som kanske missat och är nyfikna. Meghans klänning var enkel men vacker och designad av Givenchy. Slöljan var också vacker, diademet var väl inte riktigt i min smak dock.

När Meghan kom fram till Harry sa han ”You look amazing”. Så fint.

Så fina.

Den svarta pastorn Michael Curry från Episkopalkyrkan i Usa, var ett ovanligt inslag i den kungliga vigseln. Han var otroligt brinnande i sitt tal.

Drottningen såg lite småchockad ut av prästens icke-brittiska utspel.

Skådiskollelan från Suits – Rick Hoffman.

Pampigt som tusan.

Det var flera, bland annat prinsessan Beatrice, som började fnissa av den svarta prästens tal. De är verkligen inte vana vid sånt.

Många kändisar, bland annat Elton John.

David Beckham.

Jag vill också ha en man som ser på mig sådär.

Många stora och mer eller mindre knasiga hattar.

Så vacker.

George och Amal Clooney.

Här säger de ja.

Vacker musik.
Första kyssen som gifta.

Snacka om tur med vädret! Nu är de gifta.

Det var det från bröllopet.
Kram på er <3

Kolla mer

4 comments

 1. Har hulkat, gråtit och skrattat till detta fina bröllop. Har barn, aldrig varit gift, så vi är många som är avundsjuka idag!
  Mycket fint bröllop!

 2. Hej!

  Det här är en privat fråga så svara bara om du är bekväm/vill. Vad händer med killen du träffar? Är ni inte ihop? Du förtjänar nån som ser på dig så där! Kram

  1. Hej Vanessa. Vi träffas än, men efter ett år är jag fortf hemlig för alla i hans närhet, och han har inte ens yppat något i närheten av kär eller älska.

   Så näe, vi är nog inte ihop(behöver man ens fråga sig det så är nog svaret givet), utan träffas bara.

   Tack för dina rara ord. Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.