Krimskramsfynd på marknad

Gokväll pluttar. Lite sent inlägg idag men jag har varit i farten hela dagen och inte haft tid förrän nu. Vi har bland annat varit i Älmhult och hjälpt min moster och sen stack vi till  Hästveda marknad. Tusen miljoner folk och krimskrams så man kan ramla baklänges, men ändå vill jag dit. Det hör liksom sommaren till och har gjort det sen jag var liten knatte.

I år var väl första året som jag ändå kände att det förlorat lite av sin tjusning för jag blir helt vansinnig på alla jävla barnvagnar som står i grupper och blockerar vägen och gör att det blir onödigt mycket trängsel. Jag kan inte begripa varför man måste dra iväg med barnvagn med små bebisar i på såna evenemang? Det måste vara för att de vill visa upp ungarna för det kan ju inte vara ett nöje att köra över fötterna på folk. Eller så är det just därför. För ett så stort behov av att trängas, kolla fula kläder, marknadskarameller och indianprylar kan man väl inte ha som relativt nybliven mamma?

Men men, det var fint väder och jag och mamma och pappa hade ganska trevligt när vi tog vår vanliga snabbrunda. Det blev lite shopping också. Jag letade upp ståndet med billiga smycken som polski-tanten har och som står på samma ställe år efter år. Det blev två halsband och två par örhängen pour moi. Jag hade gärna köpt mig en varm mysig indianponcho också om jag haft råd. Vore snyggt till slokhatten jag har bestämt att köpa när den kommer ut på Lindex 🙂

en stor hänggubbe(tant?) i "guld" blev det.
och en liten i silver. Jag kunde inte bestämma mig så nu bor båda hos mig.
Det blev även ett par spindlar som jag nu tycker mest ser ut som fästingar. Dem kan man kanske ha kul med?

Vet ni, idag tog jag bort min profil på spraydate. Jag tröttnade tvärt på alla ligga-killar på den sidan. För antingen är de bara ute efter sex, eller så svarar de inte alls, eller så är de inte alls i min smak. Varför lägga energi på det? Nope, nu stängde jag skiten.

Jag får tvinga kompisar att hitta vänner som kan passa eller så skaffar jag den där hamstern som jag tänkt på länge nu så har jag sällskap ändå till hösten. Lär jag den dricka te och uppskatta gamla filmer så behöver jag ingen man. Det finns ju förvisso en del bitar en hamster inte kan ersätta men, äh…bra tös reder sig själv. Jag har dessutom varit på så dåligt humör hela dagen att jag bara blev ännu argare på nötterna därinne. Att gå upp och pinka fem gånger på en natt och en massa mardrömmar och mördade människor däremellan lägger grunden för en sur dag på nåt vis.

Nu är det strax dags för sova och förhoppningsvis en gladare morgondag. Dock har jag inte fått några utbrott idag trots att jag känt mig bubblig som en islandsvulkan. Pussar och kramar till er!

Kolla mer

16 comments

  1. pastasson: haha, so be it för de retar upp mig också när de ställer sig i sina blockeringsklungor 😉 Puss puss

 1. Jag stör mig också på barnvagnsmaffian!
  Förövrigt så åker jag till Inkaindianernas förlovade land om några veckor, hojta till om du vill att jag plockar med mig en poncho i alpackaull. De finns i alla prisklasser från 100kr och uppåt!

  1. Camilla: haha, skönt att jag inte är ensam om det 😉 Men gud så härligt att åka dit. Machu Picchu? Dit vill jag också. Plocka väldigt gärna med dig en poncho om du har plats över. Det har varit min dröm att åka till Peru och gå en bit av Inkaleden sedan jag var liten klutt och ville bli arkeolog. kram

 2. Ååååh nu fick jag hemlängtan!! jag har också emigrerat från skåneland och Hästveda var mitt måste på sommaren, samt Röstånga marknad.
  Jag växte upp mittemellan, i Perstorp. Osby hade jag släkt i så där var vi rätt ofta 🙂
  Numera är det Västerås som gäller så vi är nästan grannar *flin*
  Det bästa man har exporterar man 🙂

  1. Anette: Å, då förstår jag att du fick hemlängtan 🙂 Jag får ta en bild genom rutan imorgon när vi åker genom perstorp på väg till helsingborg och höganäs. Ha en fin fredag!

  1. godlheart: jag är lite efter min tid, hade ingen sådan gubbe då men väl två nu 😀 Må gott. kram

  1. majsan: har varit med där också förut men fick mest en massa konstiga killar(gubbar) som svarade. Får kanske ge det en ny chans sen. men spraydate…no more.

 3. Hahaha, ja du är ju för härlig!!! Veets ansiktsvaxremsor brukar jag använda till ansiktet. Funkar när man väl kommer på tekniken.

  1. angelika: hehe, jag är lite rädd att skada mig själv. Får blåmärken och skit när jag använder vax. Jag har inte rätta knycken helt enkelt.

 4. Jag ska knalla hela 4 dagar på Inkaleden har någon lovat mig…kommer att dö. Ponchos finns det alltid plats för, dom tar ju inte så stor plats dom små raringarna och vi har sammanlagt 66kg bagage som vi får ta med oss hem…..
  Peru MÅSTE du besöka, det är helt magiskt! Har varit i Peru 6 gånger redan och jag är definitivt inte färdig med landet, speciellt inte den vackra staden Cusco (staden dit alla som vill se Machu Picchu besöker). NEdräkningen har börjat nu och det är bara 3 veckor kvar tills jag lyfter.. WOho!

  1. Camilla: å vad härligt! jag är riktigt avundsjuk på dig. Jag måste verkligen komma iväg dit jag också.kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.