Kostymer är helt klart min grej i höst

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Godkväll kära ni. Nu har jag fått igång den nya datorn så jag tänkte lägga in tipset jag pratade om häromdagen. Det är så att jag är inne på kostymer nu. Det är snyggt och man kan både klä upp och ner dem beroende på vad man har under, på fötterna samt accessoarer. Eftersom Lindex har 15% på ett köp till söndag med rabattkoden superweek18 så tänkte jag tipsa om två från dem. 15% låter kanske inte smycket, men det om man köper en hel kostym så blir det ändå en del man sparar.

Fler rabattlänkar och koder här: LÄNK


Som den här jag beställt. Så snygg och otroligt skön.


Jackan fanns bara till large i den här butiken så den är lite för liten, men jag testade xl i en annan och den sitter bra.
Länk kavaj.

Här är mönstret i närbild.

Byxorna har jag tänk ha för sig också. Snygga till en svart stickad tröja och kängor i höst.
Länk byxor.


Sen har vi den här randiga kostymen i ett tunnare material. Också jätteskön.


Randigt är alltid knepigt om man har kraftiga lår eftersom ränderna gärna vill vrida sig. Men med en topp som går ner en bit så löser det sig. Länk kavaj. Länk byxor.Mönstret i närbild. Färgåtergivningen blev lite knepig men den är alltså marinblå och vit.

Det var kvällens tips. Kram på er!

 

Kolla mer

3 comments

  1. Den gröna ska jag beställa, tack för tipset! Kul att se att Cellbes ökat andelen ull i sina kappor. Det var pinsamt när de förra säsongen kallade 3 % ull för ullmix och hade samma prislapp på en polyesterkappa som denna nya.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.