Korrekta och sköna jobbkläder för dig på kontor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Måndag och jobbvecka igen. Inte för mig än då, om man inte räknar bloggen (för den är ju ett jobb). En del av er jobbar på kontor och har kanske en klädkod. De flesta företag accepterar dock jeans och topp, men ibland kanske man vill vara mer blusig eller ha svarta byxor.

Givetvis är det tips även för er som inte har kontorsjobb, speciellt byxorna som är så jäkla sköna men som ändå inte ser ut som om man kommer i hemmamysbrallor.

Just nu 25% på en vara med kod 1901. Gäller Cellbes egna märke.

Randig blus är väldigt mycket kontor för mig. Givetvis kan man ha den lite när som helst även om man inte jobbar på kontor. Länk randig blus.

Den ska alltså knytas som ni ser.
Funkar även bra till svarta byxor.
Jag älskar såna här byxor med dragsko. De ser ut som som finbyxor, men känns är sköna som joggingbrallor. Det här är nog mitt fjärde par. Inte exakt samma, men ungefär. Obs! Hade länkat fel förut – till liknande från Soya concept. De här är Cellbes. Så 25% kan användas här om man vill. Rätt länk här: Länk byxor
Jag har mina till tshirts, stickade tröjor, skjorta

Ha en fin måndag nu vänner <3

Kolla mer

12 comments

 1. Jag gillar dina klädtips och tycker det är bra att få se hur de ser ut på en ”riktig människa” istället för en modell, MEN snälla sluta prova och fotografera postorderkläder i andra butikers provrum!! Som butiksägare och egenföretagare tycker jag det är oerhört fräckt mot butiken att använda deras provrum till att visa andra företags (konkurrenters) kläder och göra reklam för dem. Det är precis som att ha med sig takeawaymat från ett ställe och sitta och äta det på en annan restaurang. Skaffa en spegel och fotografera hemma istället.

  1. Det är inte bara en spegel som behövs, utan bra ljus också. Det har jag inte fått till trots flera försök i Sthlm. Visst vill jag hellre fota hemma – det vore otroligt mycket enklare. Nu visar jag inte skyltar osv i samband med att jag testat mina egna kläder. Och passar alltid på att visa företagets egna plagg samtidigt. Fotar inte när det är kö utan vid tider då det är relativt folktomt. Och de flesta butiker har oftast vetat om att jag gör så. Berättat det. De har inte brytt sig, speciellt inte som jag alltid ser till att visa deras egna produkter också. Men visst, jag vill absolut fota hemma istället för det hade dessutom varit så mycket enklare som sagt.

 2. Jag förstår Karros åsikt. Tycker också det är fräckt att använda en butiks provrum som din egen foto-atelje.
  Så svart kan det inte vara att be någon fotografera dig eller fota hemma framför spegeln.
  Tar du med dig en kasse kläder in i provhytten?
  Har svårt att tro att butiksägare tycker det är ok.

  1. Har du testat ta bilder framför hemmaspegel? De blir skitdåliga. Och nej, jag har ingen som kan fota mig. Tråkigt att ni retar er, det är bara att sluta läsa bloggen.

 3. Sååå snyggt med svarta byxor och randig skjorta!!
  Tack för tips,precis vad jag behöver.(jag tror ju själv att jag ska bli lika fin som du,haha) Du inspirerar så mycket!Älskar din blogg Lousie,tack för att du gör detta trots du kämpar på med ditt.Hoppas verkligen det blir bättre snart för dig.stor kram och tack för att du finns!

 4. Jag älskar dina tips och tror inte butiksägare går under av att du provar ett och annat plagg från någon annan butik!

  1. Tack JG! Vad kul att du gillar mina tips <3 Näe, jag misstänker att de flesta inte bryr sig så länge man inte visar namn eller sådant. Inte med tanke på att jag ju visar och gör reklam för deras plagg också liksom. Ofta utan att tjäna ett öre på det. Då tänker jag att de kanske kan bjuda på en spegelselfie eller två som faktiskt är anonym 🙂 Skulle någon protestera får jag väl låta bli. Men det kan man ju säga på ett vänligt sätt i så fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.