Köpt ny höstkappa, samt är sugen på lila känner jag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex och Indiska

Hej raringar! Mår ni bra idag? För min del har det varit en ganska lugn dag då jag mest pysslat här hemma hos mamma och pappa. Jag städade insidan av bilen, har letat lite artiklar, svarat på mail och sånt där. Och tagit ett bad. I badkar då och inte i sjön.

Igår däremot var jag lite aktivare och tog tåget ner till Malmö för att undersöka Emporia. Jag kände väl att det märktes att det och Mall of Scandinavia är designat av Gert Winblad och att de väl har samma ägare, för många av butikerna är samma, om än att det finns fler i MoS. Det var enkelt att hitta och jag shoppade en del.

Och så åt jag. Men det var ingen vidare höjdare. Restaurangerna är skittrista med en foodcourt och några andra som Jensens och Vapiano vid Bärnstensingången. Jag valde sushi och den var fullt ätbar, men absolut inte mer. Slafsigt upplagd med noll inspiration.
Men strunt samma, jag var där för shoppingen och inte maten.

Det blev tre par reaskor, ett par jeans från Myrorna, en leopardtopp och en kappa. Och lite småsaker på Normal (typ Ö&B). Ska ta foto på det och visa 🙂

Jag köpte den där snygga svarta kappan från Lindex. De hade inte så många kvar så jag tänkte att jag slår till för jag hade samlat ihop rabattpoäng dessutom 🙂 Så nöjd! Länk kappa.

Under kappan skymtar ni lila, en färg jag är ganska sugen på just nu.

Den här trikåklänningen hade jag under. En lila sak från Indiska. Superskön. Länk klänning.

Så här lång är den i xl på mig.

Jag testade en klänning i plommonfärgat på Lindex också. Den finns även i blått med vit prickar men den fanns inte på Emporia. Får testa den sen. Länk klänning. Längden är precis i min smak.

Det var lite från gårdagen. Ska ju visa möbler, smink, hårvård, och annat också, förutom det jag köpte igår. Får ligga i lite med bloggandet känner jag.

Nu blir det grillat här! Kram!

Kolla mer

6 comments

  1. Den lilamönstrade klänningen längst ner i inlägget, hur är den i material? Är det en sån som slimmar sig längst kroppen eller faller den lite….om du förstår hur jag menar

  2. Men – åt du inte falafel?! Är tydligen Malmös nationalrätt och ett måste. Fick stränga order om att beställa det då jag var nere på jobb där i vintras. Kostade dessutom bara 50 kr för falafel med bröd, plus strips och läsk. Smakade superbt trots att jag vanligtvis inte ens riktigt gillar falafel.
    Btw – välkommen på middag då du är tillbaka i Sthlm. (om än ej falafel )

    Kram

    1. Ja om jag hade varit i Malmö C hade jag ätit det eftersom jag älskar falafel. Men hade två påsar att kånka på, plus ingen kompis att möta upp, så jag skippade city och alla falafflar Shoppade och drog hem. Jaaa, kommer gärna! Och du/ni är alltid välkomna till mig(och fatta i höst om jag får trean och kan ha matsalsbord! ). Kram ❤️

  3. Hej! Så synd att jag inte tog mig till Emporia. Men å andra sidan är jag så nöjd med två dagar på malmöfestivalen. God mat, bra musik och reafynd bl a på Joy.

  4. Så fin lindexklänning och kappa, har beställt båda när jag såg hur fina de var på dig. Tack för inspirationen! Kram H

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.