Köp rosa prylar eller skänk direkt till Rosa bandet!

Nu är det oktober och det betyder att månaden är rosa. Jag har ju haft en insamling för Rosa bandet här i bloggen några år, men i år skippar jag det. Ni får gå in och skänka pengar själva, länk här för att enkelt ge en gåva.

Vill man inte bara skänka pengar direkt utan även kanske köpa rosa prylar där en del av vinsten går till Rosa bandet så kan man ju göra det också. Jag själv har till exempel köpt två fina armband, ett till mig och ett till mormor som själv haft flera sorters cancer, bland annat bröstcancer. Och jag tror att ALLA känner någon som drabbats av denna hemska sjukdom. Så att bidra till forskning och uppmärksamhet kring cancer berör oss alla, män som kvinnor. Så se till att skänka, om så bara en tjuga för den som inte kan bidra med mer. Alla bäckar små osv…

Jag själv har som sagt köpt armband och ett rosa band som i år är designat av Efva Attling. Men jag skulle ju inte säga nej till det rosa setet här nedan. Kan jag inte få fylla år NU? 10% av försäljningen av den rosa kollektionen från Lindex går till Rosa bandet (jag önskar att de kunde höja till 20%, men kanske nästa år?).

Fint, skönt, romantiskt. Jag gissar att min dejt hade gillat det här mer än min Batmanpyjamas 😉 (Fast jag älskar den också, och Harry Potter ditot).

Linnet kostar 299:- och går till xxl.
Byxorna kostar 349:- Går till xxl.
Och så en ljuvlig kimono i matchande tyg ifall man skulle frysa lite. 599:- Armbanden kostar 99:- och hela vinsten går till Rosa bandet.

Mamma tyckte inte att cancerarmbandet hade passat mormor. Hon trodde att jag menade ett sådant där ”Fuck cancer” från Ung cancer. Men nope, jag menade ju det här. Så det blev det.
Hej hopp, nu ser vi till att bidra. Och ja, det går utmärkt att skänka pengar resten av året också.

Vill ni inte gå via skänklänken ovan (har inget med mig att göra) så kan man sätta in via post- och bankgiro.
PG:901986-0
BG:901-9514

Puss på er! ❤️

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.