Kollade in Midnattsloppet

Hej på er fina läsare. Förlåt för kass uppdatering men som sagt, har mamma och pappa på besök så jag har prioriterat dem. Jag lovar dock att visa ett och annat jag testat inom kort. Som ikväll tänkte jag. Men först ska vi fixa till oss och bege oss ut. Det blir nog bland annat en tur till Gröna Lund.

Igår pysslade vi med lite av varje och kvällen avslutades på hemmaplan med mat på restaurang runt hörnet och sen gick vi ut för att heja på de 33 000 löparna i Midnattsloppet.

Jessica är också i Stockholm så hon var med oss igår.

Otroligt tjusig selfie på oss… öhm.

Jag och pappa.


Vi blev lite sugna på att själva springa loppet typ om ett år eller två.

Det var lite från igår. Nu dusch, smink och kläder.
Puss på er ❤️

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.