Kofta och klänning jag kan bo i

NU så, nu funkar det igen 🙂 Jag vet inte vad som varit knas med bloggen men jag hoppas att den håller sig på banan i fortsättningen. Jag som tänkte lagt upp en bild och grattat världens underbaraste mormor som fyllde 94 år idag..eller igår blir det ju nu.

Jag har varit hos doktorn idag så nu hoppas jag få lite ordning på den galna tröttheten och knasiga sömnmönstret jag haft, håll en tumme är ni snälla. Jag vill få det att funka nu. Mer jag gjort, tja sånt där som inte är så kul att läsa om..städa, mailat, kollat bilder, jobb osv. Sedan tog jag mig en tur på stan. Jag tänkte att jag passar på idag innan Obama kommer och det blir kaos. Men jag ska ju faktiskt in till city imorgon också kom jag på för jag ska klippa mig. Ääääntligen ska jag bli av med det slitna. Jag fullkomligt hatar mitt hår just nu då det är slitet och inte blivit klippt på länge. Senast var av den där ryskan som verkligen inte kunde klippa. En genomklippning tar inte fem minuter. Den gör bara inte det. Men hennes gjorde det. Imorgon återgår jag till Björn Axén. Men tills dess får ni några bilder till på mig i svintohår 😉

Som de här. Av det jag provade idag var nog den här klänningen från Gina Tricot och koftan från Lindex favoriterna. Två måsten. Och så provade jag de där Ecco-bootsen också. Fasen alltså. Jag fick till och med ett pressmail från Ecco om dem. De är överallt!

20130904-000122.jpg
Den här klänningen kände jag mig hemma i direkt. Svart men med små noppror i färg och transparenta ärmar. 199 pix. Länk här.
20130904-000137.jpg
Här ser ni pluttarna i tyget..rosa och lite andra färger.
20130904-000144.jpg
Japp, den smiter åt runt rumpan men va fasen…jag HAR ju stor bak och den blir inte mindre för att jag har mycket tyg runt den. Så varför inte framhäva den? Med gummibandet i midjan sätter man ju fokus på den också. Midjan alltså.
20130904-000151.jpg
Mesh i ärmarna ger en tuffare finish på klänningen.
20130904-000412.jpg
Sedan har vi då världens mysigaste kofta. Ytterligare ett plagg jag kände mig hemma i direkt. Funkar både till jeans och blir perfekt över mina svarta klänningar i höst.
20130904-000418.jpg
Funkar fint stängd också. Kostar 299:- och går upp till L som är ganska rymlig som synes. Länk här.
20130904-002412.jpg
Och så de här Eccopjucksen igen då. Tänk att de hade passat både till koftan och klänningen. Och en massa annat.

Nu ska jag hoppa i säng. Puss och kram på er. /L

Kolla mer

12 comments

 1. Hej, ville bara tala om att jag köpte den grå klänningen från Lindex som du tipsat om ett par gånger (med halvkort ärm och vippkjol) igår. Den var slut i en butik och fanns lite undanhängd i en annan. Kan ju vara kul att få reda på när dina tips leder till affär :). Kram Helena

 2. En bra frisör är svår att hitta! Och de som bara tar 350:- för en klippning gör det oftast på 10 minuter, tänker man på vad timpriset blir det dyrt. Och att man måste klippa sig snart igen. ;-/

  Björn Axén låter dyrt dock, kan tipsa dig om min frisör (bor också på Söder) som är en supergullig tjej, tar sig tid att klippa ordentligt och jag är alltid nöjd. Emelie heter hon och hon finns på Elie By Spa på Torkel Knutssonsgatan, precis bredvid t-banan. Hon brukar ta runt 500:- för en klippning. Till nästa gång. 😉

  1. Ah, tack för tipset 🙂 Och jo, Axén är dyrt men jag brukar gå till en trainee och de har varit superduktiga alla gånger jag varit där. Kostar 450:-. Håller tummarna för att dagens frisör också ska vara bra 🙂 Får väl lägga upp före och efter bilder.

 3. Åh, vilken fin kofta! Den måste jag gå och titta lite närmre på. Ecco-bootsen har jag varit och provat, de är sååå snygga! 🙂

  1. Ja den koftan är helt ljuvlig! Gillar dragkedjedetaljen. En kofta att mysa in sig i nu i höst 🙂 Och ja visst är de snygga de där bootsen!? Gick runt med ena på mig i affären igår (igen) och tror som sagt att jag skulle klara dem rätt bra. I en 38 får jag dessutom i en tunn sula så blir de ännu skönare. Måste ha! haha.

 4. Meeeen jag hittar inte den ”noppiga” klänningen på nätet?! 🙁
  Jag vill ha deeen (bölar högt här!)
  Bor ju i Visby och här har vi inte gina tricot, suck…
  Ska den finnas online?
  Kram/ D

  1. Jag hittade inte heller den online men det kan ju vara att den är så ny att den inte hunnit komma upp än. Håll utkik för den är riktigt fin. Nopprorna är i typ rosa och grönt (tittade mer noga idag). I like 🙂 Kram!

 5. Tack för ditt svar! 🙂 ja hela den klänningen bara ropade på mig! 🙂
  Måste haaaa och schysst pris också!
  Tack för att du finns Louise! du är bäst!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.