Knähöga mockastövlar

Jag har köpt nya stövlar. Sådana som går över knäna. Jag trodde inte det fanns sådana som går över mina liksom ”bubbliga” knän, men det fanns det. Jag hittade dessa med en guldfärgad dragkedja och platta klackar på Have2have. Och ja, det kan hända att det blev någon väska också när jag ändå beställde liksom 😉 Foton på det kommer sedan. Men nu är det stövlarna. Jag tänkte att de kan vara en cool detalj till en enkel klänning eller kjol.

Här är de. Först tog jag med högre klack men insåg att nej, jag får alltid ont så de här är snälla samtidigt som de är lite coola tycker jag.

Jag tog min vanliga storlek i de här.

Enkel klänning (gammal) och så piff med stövlarna. Jag hade dessa på dejten i lördags. Nu blev det ju inget av det men jag tror inte det beror på stövlarna 😉

Priset är 498:- LÄNK till stövlarna.

Det är en massa stretch så även som behöver mer vidd kan ha de här stövlarna.

Produktbilden ser ut så här.

Kolla mer

2 comments

  1. Hej Louise!
    Jättesnygga stövlar! Jag vill passa på att tacka för tipset om den fantastiska Millaklänningen. Jag har precis hämtat ut den blåa som var sååå snygg (jag har både den grå och den gröna sedan innan).
    Ha det bra!
    Kram Maria

    1. Hej Maria. Ja de är riktigt fina i verkligheten tycker jag. Piffar upp. Och ja visst är Milla underbar 😀 Den är så skön och jag gillar den blå jättemycket (och den gröna och grå). Det kanske blir den på jobbet imorgon. Och stövlarna tänkte jag säga, men vetefasen om jag vill klafsa fram i snömodd med dem 😀 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.