Knäck häxan

Hej mitt i natta. Här sitter jag och sitter. Mitt i sängen med datorn i högsta hugg. Egentligen borde jag väl sova men si det går icke än. Detta för att jag mår hiskeligt illa. Jag önskar jag kunde skylla det på någon men det är mitt eget fel tror jag (jag KAN ju vara lite sjuk…ehm). Jag har verkligen knäck i lurarna just nu. Jag har på redig skånska krängt i mig hos Stina. Jag har längtat efter knäck och ikväll fick jag det. Så jag teg. Mår verkligen kräkilla.

I min familj har vi ingen julgodistradition och det är ganska bra tycker jag nu. Det räcker med allt annat skit jag stoppar i mig under julen, det behövs liksom inte ischoklad och allt annat då.. Nu tänker jag inte äta knäck förrän nästa jul. Det får bli sundare vanor nu . När man mår som jag gör just nu är det dessutom enkelt att tänka så. Kan man inte få packa in den här känslan i en burk och ta fram när jag behöver den nästa gång? Som till exempel när nästa godis-begär-tillfälle kommer krypande. Eller kanske en burk med viljestyrka? Jag är envis som en åsna när det kommer till mycket annat men det här med karaktär och viljestyrka när det kommer till godis-där suger jag. Lite gi när jag kommer tillbaks till sthlm tror jag minsann. Avsockra mig. Är ju söt nog ändå. höhöhö.

Såhär ser det ut när jag sitter i sängen och bloggar. En massa skit i sängen (jag tror och hoppas att det svarta är ett linne och inte trosor) och Maja som gärna hoppar upp i röran och kelar en stund. Detta mina vänner är min bebis.
Mamma tyckte inte att jag skulle visa hur stökigt det kan se ut här i mitt rum hos mamma och pappa. med dator, mobil, hårborste (gamla trosor...som nog är linne. det måste det ju vara) obäddat och annat. Så hon tog en finare bild men ack vad jag avslöjar mig på förra. hehe.

Visst är det kul ibland med uppsnofsade bilder en fotograf tagit men de är ofta ganska opersonliga. Ni får ta mig som jag är helt enkelt. Mitt i vardagen, med mjukisbrallor och en älskad tjock-kisse.

Nu ska jag dricka lite vatten och hoppas att knäckfyllan på något vis försvinner helt magiskt. Vill inte vara knäckbakis imorgon.

Sov gott vänner, eller god morgon beroende på när ni läser. Puss o kram i vilket fall som helst /Louise

 

Kolla mer

7 comments

 1. Söt katt!
  Jag har också en katt, som heter Snuttegubben. Det finns egentligen inget snuttigt över honom, han väger nämligen 9 kg. Nej, han är INTE tjock. Rasen Brittisk korthår ska se ut så här. Så det så. Jag och mina vänner brukar roa oss med att hitta på olika dialekter till olika djur. Hur skulle det låta om dom pratade. Snuttis pratar aristokratisk londonengelska 🙂
  ”Haaaalooo, myyy name iiiis Snuttis”
  När jag är ledig har jag en dålig ovana att vända på dygnet. Är egentligen en kvällsmänniska. Jag behöver inget knäck för att hålla mig vaken 🙂

  1. Anna: hehe, roligt att ge dem dialekter. Jag vet inte vad maja skulle vara, det måste jag fundera över 🙂 Lat, söt och älskar mat.

   Jag håller med du, är också en kvällsmänniska. jag tror jag var fladdermus i mitt förra liv. morgnar är inget för mig men är aktiv om kvällar och nätter. Produktiv som få miss i nassa.

 2. Jag tänker göra ett försök att avsockra mig den 1:a januari, har precis anmält mig till något som heter Fitnessfighten…huuu! Läbbigt som fan, men jag hoppas att tävlingsmänniskan i mig ska vinna över sockerbegäret så jag den 31:a januari kan stå där med en möjlighet att vinna alla fantastiska prylar som vinnaren får.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.