Klipptid och grön skir klänning

Inlägget är reklam för Indiska och innehåller annonslänkar

Hej vänner. Första dagen gjord av mitt lilla vikariat och det gick bra. Eller, det är alltid strul när man hämtar ut ny dator och ska fippla med lösenord och sådant, men det får man liksom räkna med och nu har jag fixat det. Imorgon kommer jag jobba in lunchen tänkte jag för jag har lyckats få tag i en klipptid. Klippa och färga håret, jäklar vad skönt det ska bli att få fason på håret.

Efter klippningen blir det att möta upp en vän på stan. Vi har inte setts på väldigt länge så det ska bli skoj.
Annat som är kul är att jag fick Cellbeskläderna idag och allt är jättefint. Jag tog i lite i storleken på några av plaggen, men det funkar ändå så jag kommer inte byta. Dock hinner jag inte fota förrän tidigast fredag så ni får hålla er lite till.

För att det inte ska bli helt bildtomt får ni några bilder jag tog för ett par veckor sen när jag var på Indiska. En grön långklänning. Söt, men jag har inte plats eller råd att shoppa mer just nu. Länk klänning.

Okej, dags för sängen här.
Kraaaaam till er från mig ♥

Kolla mer

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.