Klippt, slingad och spådd

Hej på er! Nu i samband med flera flyttar, ingen fast inkomst osv så har jag inte råd att gå till frisören. Men som tur är så är Anneli jag bor hos gammal frisör så jag köpte en paket slingmedel som hon hjälpte mig sätta i. Och så klippte hon topparna.

Vacker som en soluppgång 😜

Men resultatet blev bra. Jag är dock inte så gul som hissljuset visar.

Inte riktigt så här kall färg heller som i Lindex provhytt, utan mitt emellan typ.

Anneli passade även på att lägga tarotkort för mig och min framtid i Malmö. Hon sa att flödet var jättebra och det kom upp kort med både kärlek, pengar och hjälp. Efteråt var jag helt pirrigt glad i kroppen!

Idag har jag lite mer magklump, men det är nog mycket för att det är mycket som ska göras och lösas de närmaste dagarna innan flytten på lördag.

Puss o kram ❤️

Kolla mer

6 comments

  1. Fint av din vän att fixa håret och ge dig boost inför flytten. Förstår att du är matt inför flytten. Men tänk, om en vecka så är det fixat.

    1. En billig en från Schwarzkopf, typ 60-70 kr på H&M. Kan lägga upp bild imorgon(går ju inte här från mitt hyresrum). Sen har jag kört silverschampoo för att ta bort ev gula skiftningar. Och inpackning såklart.

  2. Vad tjusigt det blev! Och så spännande med flytt. Jag förstår att det är blandade känslor, men jag tror att du kommer att få en härlig nystart, ska bli kul att följa dina äventyr i Malmö! Tänkte passa på att tipsa dig och alla andra läsare om att jag precis rensat garderoben på massa finaplus size-kläder, LinneaE84 på Tradera. Hoppas du inte tar illa upp, det här är ett sånt härligt community för kvinnor i alla olika former!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.