Klent med inlägg några dagar

Hej vänner. Nu är jag hemma i Stockholm igen. Dock lär det bli skralt med bloggandet ett par dagar framöver för jag märkte att mitt internet inte vill som jag vill och det tar några dagar att fixa. Nu hänger jag nere på pressbyrån och det känns ju lite sådär. Men nu vet ni i alla fall varför det inte kommer dugga speciellt tätt mellan inläggen. Hoppas på ett quickfix men det vete f-n….

Nu vill jag inte sitta här längre så jag sticker ut i solen en stund och sen hem på spikmattan för lite vila. Att gå upp kvart över fyra och sen sitta och må kräk-illa på tåget(sista 1½ timmen) känns i kroppen.

Puss o kram på er

Kolla mer

6 comments

  1. Hej fick läsa ikapp snygga svarta tofflor 🙂 me like ….tror nog att tiden inte heller räcker till nu under sommaren för bloggande man är ute så mkt mer ……ha en skön kväll kramiz

    1. goldheart: ja man märker att läsarantalet minskar och att man själv har tankarna på annat håll. Men är det sommar så är det 🙂 kram

  2. Somligt kan man inte styra över och det där med Internet verkar ganska nyckfullt. Jag bor på landet och om det regnar eller blåser så laggar Internet hela tiden. Sååå frustrerande.

    Önskar dig en suverän kväll med maxad Rockstjärnestatus!

    1. Rockstjärnan: ja teknik överhuvudtaget är ett aber ibland. Säger jag som jobbat pÃ¥ onoff 😉 Ha en toppenmÃ¥ndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.