Klassiska outfits som funkar fint i höst

Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar

Hej vänner. Lördag och helg! Vad har ni för planer? Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det är ju inte som att det saknas saker att göra. Som att fixa med saker som ska säljas på Blocket/Fb Marketplace, städa, klippa gräs och sånt. Men jag tror allt att jag vill hitta på lite roligare saker också (fast det ÄR ju kul att sälja av saker som ändå inte används).

Kanske det blir en sväng i några butiker, fast om jag känner Thomas rätt får jag göra det utan honom 😛 Men å andra sidan tog jag en provrunda i torsdags så jag får se. Här kommer dels det jag hade på mig, och dels en klänning jag fastnade för.
Koden från superweek där man får 15% gäller till söndag.
Skriv in: superweek19

Jeans, linne och blå skjorta. Klassiskt och funkar alltid. Stl 34-52
. Länk skjorta. Länk linne.
Den här stickade klänningen gillar jag. Precis som den blå skjortan är den i klassisk stil med sin plisserade kjol och knappar på ärmarna. Fin! Länk klänning.
Tänk, för två ynka veckor sen gick det att bada i havet. Nu är det dags för stickat. Men varje årstid har sin charm. Det är bara att gilla läget och göra det bästa av det.
Klänningen finns i stl xs-xl.

Nu är det dags att sussa här, ty klockan är cirka ett på natten nu. Så det är ju tekniskt sett lördag, men som jag brukar säga – det är inte imorgon förrän man sovit.
Kram på er mina fina

Kolla mer

15 comments

 1. Jag gillade den klassiska skjortan. Den ska jag provs.

  Det var länge sedan du skrev om jobb. Söker du fortfarande jobb och hur ser marknaden ut?

  1. Jag är sjukskriven än så jag har mest jobbat på att bli frisk. Men har börjat söka så smått. Marknaden för journalister i Malmö är väldigt liten, så vi får se var jag hamnar.

 2. Den grå klänningen är helt i min smak! Föll för den direkt när den kom in på hemsidan. Min budget säger dock att jag ska låta bli för jag köpte nyss två klänningar från jumperfabriken som var på rea 🙂

 3. Den grå klänningen sitter jättesnyggt på dig. Den har jag också kollat in på hemsidan, så det var trevligt att se den på dig! Tyvärr finns den inte i min närmsta Lindex-butik på Center Syd, men när jag kommer förbi en Lindex-butik som har den så tänker jag prova den. Jag vill helst prova kläder i butik.

  Idag ska jag till Malmö på ett 2-års kalas.

 4. Vilken storlek har du på klänningen? Har sett den online men inte i butik och jag upplever Lindex som lite opålitliga i storleken…ibland har jag L och ibland M men på HM ska jag jag typ vara glad om XL funkar.
  Vill beställa den och minska risken för att skicka tillbaka.

 5. Jag har också beställt klänningen. Kommer passa perfekt på jobbet i höst. Tack för tips! Och jag hade inte beställt den om jag inte sett den på dig, den klär verkligen dig…och förhoppningsvis mig:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.