Klänningstips nummer 2

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska och Lindex

Hej vänner. Jag lovade ju flera tipsinlägg från till exempel Indiska nu när de har rabatt. Men jag har mått skit under Kristi himmelsfärd. Om Jesus for till himlen på den dagen så kändes det som om jag åkte till helvetet. Ungefär så. Dagen blev inte allt som jag planerat och trott. Därför inget inlägg. Men ett kommer nu. Om kläder.

Det där andra tar jag en annan dag kanske. Det var ju lite därför jag skaffade den här bloggen faktiskt. Det var i samband med att min bror dog. Jag hade så mycket känslor och var så ledsen att jag ville ha något lite ytligare bara. Sedan har ju bloggen blivit mycket mer än så. Men ibland behöver man bara vara lite ytlig samtidigt som det där andra bubblar inombords.

  • Indiska har ju som sagt 20% på klänningar och tunikor nu.
  • Och Lindex har 30% på en valfri vara idag också (31/5) med kod 1922one.
Den här gula linneklänningen gillar jag. Den framhäver midjan och känns bra på. Jag har xl i den här. Länk linneklänning.
Längden i xl är så här på mig som är 165 cm.
Den finns även i turkos, dock slut online.
Den här har jag visat förut, men hade inte så många nya från Lindex att visa. Jag har xl på mig och den finns upp till xxl. Jag hade nog kunnat tänka mig en xxl istället faktiskt för den är inte så rymlig. Länk prickig klänning.

Nästa inlägg blir vitt. Vita klänningar och en topp alltså.
Kram på er

Kolla mer

6 comments

  1. Fina klänningar!
    Tråkigt att Kristi himmelsfärd blev tung. Jag håller tummarna att det blir ljusare idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.