Klänningen jag vill ha utifall att om klaffar

Okej, nu är det länge till nyårsafton men ändå, tankarna kommer krypandes lite på vad man ska hitta på då månne? För ett OM scenario har jag hittat en klänning jag vill ha. Det vill säga om flera om faller på plats liksom. Snurrigt? Jo jag menar att OM jag får besked om jobbet snart och får börja jobba så får jag lön och då kan jag köpa klänningen jag vill ha. OM jag hunnit träna och gå ner i vikt så jag kan klämma ner mig i stl 44 till nyår (tveksamt). Samt OM jag har någonstans att vara fin på då. Ja då vill jag ha klänningen nedan. Tror jag, jag kan mycket väl hinna ändra mig, det är ju ett par månader kvar 😉 Men just nu tänker jag mig det här på ett ungefär.

S0000007205073_F_W40_20140929101320 Prinsessan i mig drömmer fortfarande tylldrömmar så den här klänningen från Lindex med tyllkjol vore ju något för mig. Fiiin! På bild i alla fall. Dyr dock med sina 999:- men det kanske kommer en sådandäringa rabattkupong som de har ibland.

50541683235901_m Självklart vill jag ha ett maffigt halsband till. Nu har jag ju redan ett gäng själv men ett till är ju inte fel 😉 Som det här i guld för 149:- från Lindex. Eller det där i plast, pärlor och stenar från smyckes-inlägget något hack nedåt i bloggen. Vore också coolt till. Ett passande halsband är nog det minsta problemet här faktiskt.

rockport769_brandos På fötterna vill jag ha klackar, hur ont det än gör. Peeptoe vore fint till den här modellen på klänning så kanske de här från Rockport som går på 1099:- hos Brandos.se. Men det finns ju andra också såklart. Kanske man vill ha en färglad sko? Eller en gulddoja? Utgår man från en svart klänning så funkar vad som helst. Nästan.

Okej, bara att se till att få besked om jobbet nu, börja träna och gå ner i vikt samt hitta en kul fest att gå på nu alltså 😀

Puss

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.