Klänningar till helgen kanske?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex och Twilfit

Hej mina fina. Nu har mamma åkt hem till Skåne igen och jag har mer tid vid datorn. Nog för att jag kan blogga när hon är här, och det gjorde jag också. Men jag vill hellre lägga tiden på att umgås med henne så då får bloggen stå tillbaka lite. Men igår eftermiddag åkte hon alltså och nu är jag lite låg faktiskt.

Dels för att det är saker som oroar mig (det kanske jag skriver mer om sen), fick just mens så jag mår illa och har asaont i magen, saknar mamma(och pappa), inga planer för helgen(jo jag träffar fortfarande Stefan men inte den här helen, eller förra, eller den innan…tja ni fattar. Att träffa någon innebär inte att helgerna är bokade) förutom att vara kattvakt. Och lite annat. Ska inte ösa ut allt i bloggen. Men lite så. Fast allt ska lösa sig.

I onsdags var jag och mamma en sväng på stan, jag provade den här klänningen på H&M men tänkte att nja..den kostar 399:- så jag vet inte. Är fattig som en jäkla lus just nu.
Under klänningen har jag förresten Nina bh från Twilfit. Just nu 25% rabatt på den. Länk Nina bh.
Men så igår åkte jag in och testade igen. De hade flyttat den så jag letade och letade. Och tänka sig, de hade flyttat den till rean. Så istället för 399:- gick den på 150 pix! Hurra säger man då. Ja den hade kunnat vara lite större, den finns bara till 46. Men den funkar, fast med några kilo färre på vågen sitter den bättre. Får jobba på det.
Den här marinblå klänningen testade jag på Lindex häromdagen. Superskön verkligen! Inte för tjock och inte för tunn.

En ”lagomklänning” som går upp till storlek xl och kostar 349 kr. Länk klänning.

Längden är till strax nedanför knäna. I like.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det orangea skärpet. Det funkar ju, men det går alldeles utmärkt att sätta dit ett eget också.

Det var dagens tips, nu ska jag testa loss bland en massa nya läppstift. Faktum är att jag provar en massa hela tiden nu från alla varuprover jag fick på Daisy Beauty Expo. Förhoppningen är att få till bra bilder att visa er.

Puss och kram

 

Kolla mer

3 comments

  1. Älskar Lindexklänningen. Superfin på dig? Jag har beställt den, men funderar på hur jag ska bära den, för jag vill inte ha bara ben. Har du tips på benklädnad och/eller skor till den typen av klänning?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.