Klänningar och tunikor jag gillar extra mycket

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej på er raringar! Ett snabbt tips bara – Indiska har 20% på klänningar och tunikor nu. För egen del hittar jag massor jag vill ha där just nu så jag tänkte visa några plagg i de kommande inläggen. Del 1 här.

Den här klänningsmodellen finns i tre olika färgställningar. Jag en rödorange och en grön variant. Sen finns det en gulvit också.
De här klänningarna är så himla sköna. En typisk dra-på snabbt och lätt på sommaren. Länk orangeröd klänning.
Priset nu med rabatten blir 240 kr. Ett bra pris för en skön och söt klänning. Ordinarie är 2f99 kr.
Omlotten upptill. För att få mer ringat har jag lagt ena tyghalvan mellan brösten liksom. Vill man ha mindre v så har man den över helt enkelt.
Sedan har vi den gröna varianten…
Den här och ett par naturfärgade sandaletter. Eller vita sneakers. Så hade jag stylat den. Länk grön klänning.
Om man gillar looken med leggings under så har Indiska till exempel vita trekvarts för 149 kr. Länk här. (De finns även i flera färger) Eller om man som jag föredrar att bara ha dem under för att förhindra lårskav så finns det en kortare variant också(finns i svart och blått). Länk här.
Jag gillar att den är utställd så att midjan framhävs. Raka klänningar funkar icke bra på denna här. Ty det är min kropp alldeles för kurvig för. Framhäv kurvorna tjejer!

Det var mina första tips. Fler följer för jag hittar som sagt ganska mycket jag vill ha hos Indiska just nu.

Dags för kaffe här! Puss o kram/ L

Kolla mer

3 comments

  1. Hej. Jag undrar om det är en sån klänning som faller eller en sån som sätter sig längs valkarna om du förstår hur jag menar .

  2. Jättefina! Men synd att indiska oftast har så korta klänningar , jag är 180cm blir väldigt kort på mej . Ha en fin helg !

  3. Åh, Lina, drömmen! Om jag bara nådde upp till översta hyllan i affären skulle jag gladeligen sy på en extra volang på alla mina klänningar!

    Förstår såklart problemet! Men tycker det är vansinnigt snyggt med långa kvinnor så jag är bara avundsjuk!

    Indiska fungerar dock sällan på mig heller men av motsatt anledning. Överdelarna, både klänningar och blusar, är för långa så om midjan hamnar där den ska blir det väldigt mycket löst tyg i ryggen. På Louise sitter de däremot väldigt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.