Klänningar och små detaljer

Ibland är det de små detaljerna som gör det. Ett par snygga örhängen, ett par piffiga skor, kanske en väska eller strumpbyxor. Eller ett skärp. Som det här smala knallblå flätade skärpet från Lindex. Passar perfekt till den randiga klänningen jag beställt (den på bilden alltså, men min har inte kommit än) eller varför inte pigga upp den lilla svarta med blå detaljer? Ett smalt blått skärp och blå örhängen. Eller något annat. Inte för mycket bara. Även snyggt till grönt för den delen. Blått är snyggt till de flesta färger när jag tänker efter. Det finns i flera andra färger också.

Själv har jag sedan tidigare ett smalt flätat i guld. Också kanonsnyggt till det svarta. Eller vitt. Ja ni fattar…Accessoarer piffar upp helt enkelt.

20130618-203440.jpg 99:- för klänningen på nätet. 199:- i butik.

20130618-203450.jpg Och 59.50:- för skärpet.

20130618-203729.jpg När jag ändå var på g passade jag på att prova den här randiga trikåklänningen. Gillar den för den är i lite tjockare trikå så den faller snyggt. Finns i prickigt också. Diggar även att den går till knäna så jag slipper tänka på om benen är knubbiga eller inte. Hittar inte den på nätet än så jag vet inte priset. Lindex verkar ha tagit bort kategorin för kommande.

Kolla mer

17 comments

  1. Ja jag har funderingar över att ha den randiga på midsommarafton men vi får väl se 🙂 Har några andra också att välja på men vill gärna ha de där beställda NUUU 🙂

 1. Reashoppade klänning på H&M idag och passade dessutom på att köpa en ”hårdonut”.Och ja, det är busenkelt att få till en proffsig håruppsättning med den. Tack för tipset- nu har jag en ny frisyr!

 2. Jag har köpt samma skärp i vitt. Använder det bland annat till en svart solklänning i crêpe från Lindex. Klänningen kostar 199 kronor.

 3. Hej snygging 🙂

  Jädrans i gatan vad snygg du är. Köp båda bums om du nu inte redan gjort det. Hur gick intervjun, är så nyfiken? Hade du knut? Ditt lockiga hår du visade tidigare var smashing. Usch jag börjar låta som en Hollywood fru, ha ha.

  Jag blir alltid så himla glad när jag läser dina inlägg 🙂 Faktum är att jag själv funderar på att börja blogga. Alla mina vänner tjatar. Jag älskar att skriva. Vad tycker du var fördelen med att skriva för Amelia mot nu eller är det bättre nu? Var det fler läsare som hittade dig då? Funderar på om jag ska skriva själv eller skapa en bloggportal med andra eller gå med i en redan etablerad bloggportal. Kan du rekommendera ngt?

  Kram
  Anna

  1. Hej gulliga Anna! Tack så mycket för komplimangen! Det blev lockigt hår. Ungefär som på bilden jag tog den dagen i den svarta klänningen, det var så jag såg ut på intervjun. Kanske med lite finare lockar i och för sig för efter intervjun började det ösregna och trots paraply blir ju håret ändå fuktigt och frissigt.

   Vad glad jag blir att du blir glad! Klart du ska testa att blogga själv 🙂 Är det trist är det ju bara att sluta. Men det är givande kan jag säga så jag tycker absolut att du ska köra.
   Fördelen nu är att jag bestämmer helt själv över när och om jag vill lägga in inlägg. Jag har dessutom möjligheten att ta in annonser om jag vill tjäna pengar. Jag har inte kommit igång så mkt med det än men det är på g. Just nu jobbar några tjejer med att fixa till utseendet på bloggen. Tror det kommer bli jättefint! I samband med när den är klar har jag tänkt ta in annonser också.
   Läsarantalet är fler nu än på Amelia då de tyvärr gjorde mest reklam för sina mer kända bloggare. Det är så många som fått sluta sedan jag var där, bara Johanna T och Maria M är kvar sedan jag började och de flesta sedan jag slutade är också väck. Lite synd kan jag tycka då det vore bättre att satsa ordentligt på dem de har istället för att byta ut så ofta.

   Fördelen med att ligga på en portal är att de som har hand om den fixar buggar och problem. Och som nybörjare lär du få fler läsare om du ligger där andra ligger. Jag funderade själv över en portal när jag slutade på amelia men kände inte att jag passade på till exempel finest.se. När jag själv började låg jag på blogspot.com. http://www.mulligtmode.blogspot.se/ hette jag då. Det finns ju dock en massa andra portaler men då jag inte testat dem så kan jag varken säga bu eller bä om hur det är där.

   Kram /Louise

  2. Glömde att svara på hur det gick på intervjun. Bra tror jag men det är bara ett behovs-jobb där man får hoppa in med kort varsel och inte vet om man får 10 timmar eller 170 timmar en månad. Jag vill nog ha mer koll än så på min tid och min ekonomi. Det krävs dessutom en andra intervju för det. Men bra med intervjuträning i alla fall 🙂

   1. Bra där! Integritet är något ingen kan ta ifrån dig. Men att öva ger säkerhet.

    Jag följer din jobbsearch med
    spänning.

    Kram

 4. Hej,finns den randiga lindexklänningen redan i affären? Vet du om den kommer på nätet?? Ursnygg är du i den!!

  1. Tack 🙂 Ja den finns i butik. Prickig också. Den lär säkert komma på nätet också men det verkar som om de har en tendens att släppa i butik några dagar före nätet.

 5. Letade efter den smalrandiga i butik idag, men hittade inte den. Antar att Växjö ligger lite efter, kanske. Är den från Generous, eller ”normalsortimentet”?

  1. Den är från det vanliga sortimentet. kan ha varit holly & whyte men jag minns inte riktigt. Högg den i farten bara och trodde jag skulle hitta info på nätet. Vet inte varför de tagit bort ”kommer snart”.

 6. Hej!
  Fy f-n vad skönt att ha hittat din sida! Hittade hit genom att jag kollade genom Indiska och fann din recension på en tunika. Detta gjorde min dag!
  Tänk att få se kläderna på en riktig människa för en gångs skull!
  Aaah jag blir så glad!!! 🙂 Du gjorde min tråkiga midsommardag bra igen.
  Nu behöver jag inte trängas i en trångt provrum och gråta och bli deppad när jag tycker att inga kläder passar på mig…för du har visat mig att med de rätta accessoarena så kan det funka ändå! Men just nu känns det som att jag inte behöva pröva kläder mera utan bara kolla hur fint de hänger på dig…så är det bara att beställa samma för du har bra smak! Tycker den här blå randiga klänningen är så fin på dig, därför lämnar jag min kommentar här! STOR kram från Finland (där vi även har indiska och många av de ställen du bloggar om, tack gude gud!)

  1. Hej Sabina! Vad kul att du hittade hit och roligt att du berättade hur för sådant brukar jag undra 🙂 Och ännu roligare att du gillar bloggen och mitt sätt att prova och visa kläder. Perfekt om jag kan hjälpa till med alla provrundor så slipper du ge dig ut, hehe. Kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.