Klänningar från Zara

För några dagar sedan var det en av er läsare som undrade om jag visste hur storlekarna på Zara är. Hon hade sett att de har xxl på nätet och jag tänkte, ojdå vad kul! Detta måste jag kolla i butik! Eftersom Zaras storlekar överlag i mitt tycke är ganska små så går jag oftast inte in där. Dels är det alltid otroligt rörigt för kundkretsen som handlar där verkar gå enligt devisen rota rota rota och släng det i en hög. Detta är på Drottninggatan och nu var det ett tag sedan jag var inne i de andra butikerna och kollade så jag vet inte hur det är där. Bättre hoppas jag, för jag avskyr röriga butiker då jag själv inte är rota runt typen.

Hur som helst gick jag in en sväng på Zara Drottninggatan igår och provade några plagg. Xxl hittade jag inte någonstans och såg inte på hemsidan heller? Men xl provade jag och några funkade och några fick jag inte ens ner över rumpan så det beror helt och hållet på modell på klänning eller topp här (byxor är inte ens lönt för min del). Trikåtoppar funkar nog bra, jag hann bara inte prova några igår, men blusar utan stretch blir i minsta laget för mig. Lite spräcka-i-sömmarna varning där om man är större. Men de har många fina plagg så det är ett tips att kolla in i deras butiker eller hemsida, speciellt om du är lite mindre än mig.

Ursäkta för murriga bilder men jag hamnade i ett provrum med trasig lampa i taket så det var väldigt mörkt därinne.

Den här svarta föll jag för som en fura. Den är lätt och luftig och känns ganska lyxig att ha på sig. Jag gillar bandet i urringningen som man kan knyta lite som man behagar. Jag tyckte det var snyggast att inte dra ihop det så mycket. 399:- upp till xl.
Baksidan av klänningen var fin. Inte sådär bar så ryggvalkarna syns men ändå intressant.
Den här plisserade mintgröna klänningen var också fin men det vore snyggare att dra ner den lite mer under bysten men det hade jag inte tid med för det är alltid folk i kö till provrummen. 559:-

 

Jag högg även en somrig blus för att kolla passformen. Lite för liten i xl men söt annars.

En annan dag ska jag testa lite fler saker men jag undviker en fredag vid 17 tiden när folk slutat jobbet…

Ikväll ska jag hem till Matthias och kolla andra chansen. Jag gillar Thorsten Flincks bidrag så den kommer jag nog att rösta på. Och Andreas Johnsson också. De två håller jag på, men det blir sällan som jag tycker i denna tävling fast det gör å andra sidan inte så mycket. Det är hela grejen med Melodifestivelen som är roligt ju.

Kram! /Louise

Kolla mer

4 comments

  1. På tal om byxor, prova zizzi’s byxor, modell Nille slim, för oss med svank, smalare midja och bredare höfter sitter dom så jäkla bra! Ingen glipa i svanken som gör att byxorna hänger efter någon dag.

  2. Camilla: Tack 🙂 Och ja gör det, vettigt pris på en klänning som kändes dyrare. Jag är jättesugen på den! Påklädd men man känner sig ändå sexig. jag tyckte det där i provrummet i alla fall. Haha.

  3. Åhhhh vad det är bra att du går runt och ”rekar” gillar det skarpt : ) ( hela din blogg för den delen…)
    Keep up the good work 🙂
    Kram Ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.