Klänning som sitter som en smäck på mig

Hej raringar! Vad sägs om en finfin fågelklänning? Det är mycket rovdjur på kläderna nu, men det går ju precis lika bra med ett gäng färgglada papegojor tycker jag. Som den här underbara klänningen från Cissi och Selma. Egentligen hade jag velat ta en finare bild där jag är mer fixade både i hår och makeup, men jag kan inte vänta med att visa den så ni får den här nu och så lägger jag upp lite finare bilder sen tänker jag.

Länk till Cissi och Selma här.

Den här sitter verkligen som en smäck! Jag visade den för någon som vanligtvis inte gillar mönster men han tyckte att den var himla fin, och att framförallt modellen satt som gjuten.
Modellen på den här klänningen heter ”Klara”, och tyget är Tropisk ara. På hemsidan är spännet på skärpet fyrkantigt, men i verkligheten är det runt och i mitt tyckte finare än det fyrkantiga. Love love. Länk klänning.
Tyget är trikå och alltså stretchigt. Jag har storlek xxl på mig. Den här kommer helt klart att bli en vår- och sommarfavorit för mig.

Kolla mer

16 comments

  1. Så fin du är! Underbar klänning!
    Vet inte hur det går med ditt jobbsökande, men nu söker Sydsvenskan i alla fall sommarvikarier. 🙂
    Kram Hanna

    1. Hej Hanna. Och tack snälla <3
      Jag har sökt vikariat på Sydsvenskan och även flera andra tidningar, men inte hört något än. Så jag är skeptisk till att få något tyvärr. Men man ska inte ge upp. Har ev något på g men skriver lite mer om det sen. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.