Klänning, solglasögon, migrän och sånt

Hej på er. Nu är jag tillbaks igen. Igår var jag däckad av migrän hela dagen. Det längsta jag tog mig var ut till köket. Eller nej, när jag vaknade vid 10 i 8 på morgonen och huvudet sprängde drog jag på kläderna och gick raka vägen till Apoteket. Såg ut som fan och sket i vilket. Imorgon ska jag till doktorn och ska då bland annat be om en utredning av min jäkla huvudvärk så jag kan få en medicin som faktiskt hjälper. Jag misstänker hypotyreos som en grundorsak till mycket. Men vi får se.

Nåväl, idag var jag piggare och har varit iväg och gjort saker som ska göras och så tog jag en sväng på stan. Jag har testat mer på Indiska men det är fortfarande få av plaggen som finns på webben så jag avvaktar några dagar med dem. Jag har pratat med nya pr-chefen på Indiska och hon sa att den nya sidan kommer fixas inom kort. Så håll ut 😉

Men så länge får ni en av klänningarna jag testade idag och några accessoarer till.

Den här klänningen här himla söt. Vävd med kinakrage. LÄNK

Och jag är ju som ni vet en väskfreak och den här gillar jag. Enkel och snygg. LÄNK

Och så kattögon-shades. Vore snyggare utan prislappen 😉 LÄNK

Kinakrage. Sötast knäppt men det missade jag.

Väskan är en vikmodell i beige mocka.

Puss, kram och sov gott.

Kolla mer

14 comments

 1. Misstänker att du har högt blodtryck. Jag gick till läkaren i september och fick reda på att jag hade högt blodtryck. Påbörjade medicinering och sedan dess har migrän och huvudvärken jag hade så ofta innan kommit mycket mera sällan. Lycka till tjejen. Kram på dig. /Petra

 2. Hej
  Har inga tips att ge när det gäller migrän och annat. Men vi verkar vara väldigt många som har svårt att sova på nätterna just nu. Sånt påverkar ju hälsan, tyvärr.
  Ha det bra och lycka till hos läkaren.

 3. Hypotereos är lurigt och skitjobbigt, det tog två år för mig att få diagnos. Var otroligt sjuk trots måttligt förhöjda värden. Men – livet kom tillbaka på en vecka efter att jag börjat med levaxin.

 4. Den där klänningen har jag sneglat på ett tag och hoppats att du skulle prova den nu ser jag ju att den är väl värd att prova. Supersöt !!!!
  Lycka till hos doktorn imorgon

 5. Superfin klänning på dig! Hoppas att du får bra hjälp av läkaren! Har själv hypotereos och vet vad det kan ställa till. Kram L

  1. Ja det verkar tyvärr vara väldigt vanligt med Hypotyreos, jag tycker att var och varannan kvinna jag känner har problem med sköldkörteln. Galet att det verkar vara ganska lågprioriterat inom vården dessutom. Läkaren idag var dock en av de trevligaste jag mött och som verkar BRY sig och ha kunskap. Så glad att jag bytt vårdcentral från de andra klantarna. Kram

 6. Jaha då var man 349 kr fattigare, och jag måste säga att klänningen ar mycket finare på dig än på modellen på hemsidan.

  1. Haha, sorry för det 😉 Fast det känns ändå som ett ok pris för den klänningen tycker jag. Och tack så mycket för komplimangen.

 7. Sköldkörtelproblem gör även att det är svårare att hålla vikten.

  Toppen att du fick träffa en så bra läkare 🙂

 8. Fy för huvudvärk! Har haft det av och till i flera dagar nu, annars brukar det i mitt fall vara hormonellt dvs komma vid mens… Ska till kiropraktorn imorgon och hoppas det kan hjälpa! Hoppas du träffar på en bra läkare, det känns lite som ett lotteri ibland!

  Och du: bättre sent än aldrig: jag beklagar verkligen sorgen över Maja… Vet hur hemskt det är när husdjur måste tas bort… 🙁

  Kramar!

  1. Ja det är ett helvete när man får sådan där riktig värk. Doktorn idag verkar himla bra och jag har fått några starka tabletter att ta till de gånger huvudvärken är så där överjävlig. Tack söta kusin. Ja det är så jobbigt när husdjuren dör. Även om Maja ju var mammas och pappas katt så var hon min också och jag älskade den där lilla bollen. Och hon ville alltid alltid vara med mig när jag var nere. Så jepp, det suger 🙁
   Kram och lycka till hos kiropraktorn imorgon, hoppas han kan knäcka bort lite spänningar.
   <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.