Klänning och accessoarer

Godkväll snyggosar. Har ni en bra kväll? Det har jag. jag har tänt oljelampan så det doftar gott och värmeljus för att det ska bli allmänt mysigt. Just nu pausar jag i städandet för att kolla på Amazing Race och sippa på en smoothie. Att städa innan man åker bort kan ju låta onödigt men jag älskar känslan av att komma hem när det är städat och fint.

I övrigt har det inte blivit så många knop idag eftersom det snärtade till i nacken när jag vaknade. Det har gjort ont som helsike hela dagen så jag hade ingen lust att ge mig ut på stan då. Det har blivit varm dusch, tigerbalsam och nu går jag med en stor halsduk runt halsen. Håll tummen för att det släppt tills imorgon.

Eftersom det inte blev en tur på stan så letade jag upp lite snyggt på nätet istället.

Vill ha? Ja! Från HM och kostar 399:-

Ett snygg ormhalsband att ha till. Från Gina Tricot. 129:- (de har fraktfritt tills den 17e för den som inte har Gina i närheten)

Eller kanske det här om man vill ha lite maffigare. Också Gina Tricot. 179:-

Annars är det jäkligt snyggt med stora örhängen istället för halsband. Inte båda delarna, det blir för mycket julgran med stort halsband och örhängen på en gång. De här gillar jag, snygga till jeans också. 129:-

Och så sätter vi en grön väska till de gröna örhängena.

Och de här kilklackarna från HM på fötterna. 299:- Klart.

Sådär, dags att städa lite till samt börja packa så smått. Kram /Louise

Kolla mer

5 comments

  1. Jättefin klänning, den kan jag tänka mig! Va bra att min personal shopper finns att tillgå när jag inte hinner sondera terrängen själv :).
    Skönt att prata med dig i dag, har jag saknat.
    Puss och kram!!

    1. Ann-Charlotte: ja den modellen passar ju även oss som kanske drar lite mer. en del hm-klänningar är bra i storlekarna och andra är små som barbiekläder. De med vid kjol brukar gå ganska bra på mig men det går ju tyvärr nästan aldrig att testa rätt storlek i butik. surt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.